|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() φιλε μου τα λεντ τα βρηκα στη Συρο....
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! οπως βλεπετε το φωτιστικο φτανει στο τελος του...
οπως θα δειτε στις φωτο... μπηκε το moonlight και μπηκα και τα ποδια του φωτιστικου... τελικα δεν θα γινει κρεμαστω αλλα κατι παρομοιο... θα εχει ποδαρακια και θα παταει στις κοντρες και θα αφηνει ενα κενο αναλογα με το ποσο το θελω εγω... δειτε φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος εξυπνο αντε και τωρα να μπει εν δρασει να μας πεις αν ειναι επαρκες ο φωτισμος με 11 led
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λιγο υπομονη.... ![]() ![]() ![]() θα σας ανεβασω φωτο να δειτε πως ειναι το σαλονι λιγες μερες πρινε ξεκινησει η αλλαγη σετ απ....
|
||||
|
||||
![]()
μας γκαστρωσες ρε θαναση
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() παιδια οποιος θελει φωτιστικο να το πει.... εκτως τον κυριο...?? ποιος ειναι τον ξερετε??? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι εξω απο το πρακτορειο....ετοιμαζομαι να κοψω εισητηρια για συρο....
το καλο που σου θελω να το εχεις ετοιμο να το παραλαβω....αλλιως εξαφανισου απο το νησι γιατι ξερω και τα 2 ονοματα σου.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!
το καπακι ειναι ολο απο ξυλο κοντρα πλακε θαλασσης!!!! απο εξω εχει βαφτει με μπογια και απο μεσα εχει ντυθει ολο με κολλητικη αλουμινοταινια...!!!! μπορεις να την βρεις σε ολα τα μαγαζια χρωματα-και διαφορα τετοια ειδη... εχει κολλα απο μονη της και εν χρειαζεται κατι αλλο το καπακι... καλη συνεχεια στην κατασκευη σου!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Το κόντρα πλακέ θαλάσσης έχει - νομίζω - διάφορα πάχη !?! Εσύ τι έχεις χρησιμοποιήσει ? Η επιλογή είναι αισθητικό θέμα ή υπάρχουν και κάποιοι παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή μου ? (Ευελπιστώ όταν θα ολοκληρώσω την κατασκευή να βάλω post με φωτο και σχέδια κατασκευής)
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει διαφορα παχυ!!!
δεν μπορεις να βαλεις πολυ ψιλο γιατι δεν θα μπορεις να το καρφωσεις... αλλα ουτε πολυ χοντρο γιατι θα ειναι πολυ βαρυ... ενα λογικο παχος ειναι 8-10 χιλιοστα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Damsel white spot | AlexandraT | Mη Reefsafe | 8 | 06-11-08 19:29 |
green spot & πρασινη τριχοειδης... | aaaooll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 54 | 24-10-08 15:38 |
sos δοσολογία του contra spot της tetra | Ritsa | Bettas | 10 | 14-08-07 23:56 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Τι είναι το egg spot; | notios_n | Malawi | 1 | 16-03-04 03:35 |