|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα το
ph einai 6.8 kh ειναι γυρω στο 6 gh πρεπει να ειναι γυρω στα 8-10 γιατι δεν μπορω να καταλαβω απο τα test της jbl που εχω ποσο ειναι no2 0 no3 10-15 αμμωνια 0 τα λιτρα καθαρα ειναι στα 120-125 περιπου και τρεχει σε αυτην την μορφη κανενα 6 μηνο τα ψαρια ειναι 1 ancistrus leopard (μαλλον ειχε προβλημα απο μικρο και ειναι με νανισμο) 1 ancistrus gold (ειναι μια χαρα τερατακι απλα ετοιμαζεται να φυγει λογο λιγων λιτρων) 3 Cardinal Tetras 1 Corydoras aeneus 4 Corydoras paleatus(τα οποια αφησαν καμια 10 αυγουλακια προχθες) 2 Caridina Japonica (για δοκιμη θα μπουν πολλες περισσοτερες) ------------------------- [QUOTE=kalomoiris;305433]βασικα το ph einai 6.8 kh ειναι γυρω στο 6 gh πρεπει να ειναι γυρω στα 8-10 γιατι δεν μπορω να καταλαβω απο τα test της jbl που εχω ποσο ειναι no2 0 no3 10-15 αμμωνια 0 τα λιτρα καθαρα ειναι στα 120-125 περιπου και τρεχει σε αυτην την μορφη κανενα 6 μηνο τα φυτα ειναι 3 anubias barteri nana 1 anubia barteri πρεπει να ειναι 8-9 ριζες σε ματσακι Elodea densa 1 ceratophyllum 3-5 ριζεσ cabomba carolina τα ψαρια ειναι 1 ancistrus leopard (μαλλον ειχε προβλημα απο μικρο και ειναι με νανισμο) 1 ancistrus gold (ειναι μια χαρα τερατακι απλα ετοιμαζεται να φυγει λογο λιγων λιτρων) 3 Cardinal Tetras 1 Corydoras aeneus 4 Corydoras paleatus(τα οποια αφησαν καμια 10 αυγουλακια προχθες) 2 Caridina Japonica (για δοκιμη θα μπουν πολλες περισσοτερες) ------------------------- για την δεξια μερια δυστηχως δεν μπορω να βαλω κατι γιατι δεν εχω υποστρωμα για φυτα εκει το εχω βαλει πιο αριστερα βλεπε απο την φωτο ο εχινοδορος που λες θα πιασει χωρις υποστρωμα? ------------------------- για την δεξια μερια δυστηχως δεν μπορω να βαλω κατι γιατι δεν εχω υποστρωμα για φυτα εκει το εχω βαλει πιο αριστερα βλεπε απο την φωτο ο εχινοδορος που λες θα πιασει χωρις υποστρωμα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 18-11-08 στις 14:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την γνώμη-βοήθεια σας παρακαλώ....? | Ifestion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 15-10-08 23:04 |
Διαβάστε αυτό παρακαλώ | Manolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 15-10-08 15:01 |
Τί να κάνω;Τις συμβουλές σας παρακαλώ | maria_i_asxeti | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-05-08 08:35 |
παρακαλώ αναγνωρίσατε. | MANOS74 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 19-05-07 10:25 |
Ξυφοφοράκια!!! παρακαλώ πληροφορίες! | ASSOS | Ζωοτόκα | 12 | 26-11-05 02:33 |