|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο σύμπλεγμα! Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Είχα βάλει στην λιμνούλα μου δυο τρεις κορμούς αμπελού, την ίδια χρονιά που κόπηκαν, με τους φλοιούς και χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία, κανένα χρυσόψαρο δεν μου πέθανε!
Δεν νομίζω να έχουν τόσα πολλά κατάλοιπα φαρμάκων ώστε να σου πεθάνουν ψάρια! Όμως καλά κάνεις και βάζεις άνθρακα, όποιος φυλάει τα ρούχα του ...
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια νεα μου λετε παιδια απο τις εμπειριες σας!!! χαιρομαι!!!
ευχαριστω!!! ------------------------- ειναι το εσωτερικο της γιουβελ..δεν ηταν κολλημενο κι επειδη το κολλησα με σιλικονη ενυδρειακη απο κατω ειχα στηριγματα για να το κρατω στη θεση του....τα στηριγματα ειναι μπλε σοφυγγαρια..αυτα φαινονται στη φωτο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 17-11-08 στις 22:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα
πολυ ωραια τα ξυλα και οι ριζες αλλα τα δικα μου μετα απο μια βδομαδα που τα εχω στο ενυδρειο εχουν βγαλει ενα ασπρο χνουδι. θα φυγει μονο του η πρεπει να τα βγαλω?
|
||||
|
||||
![]()
Θα φύγει μην σε ανυσηχεί, το βγάζουν όλα τα ξύλα.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφες οι ριζες σου φιλε!!!!
και μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πλεον με μπολι μπηκε και μια μονομαχινα για δοκιμη τελικα.....και χαιρει εδω και 36 ωρες ακρας υγειας (ζει στον παραδεισο των 400 λιτρων)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
update... το ενυδρειο εχει στηθει με τα ξυλα εδω και 4 μηνες, οποτε μπορω νομιζω να τα θεωρω ασφαλη..http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31206
|
|