|
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφα πραγματα!!! Μπραβο!!!
Να ρωτησω......Θα μπορουσε ο εξοπλισμος να κρυφτει καπως?? Το χαλαει λιγο. Κατα τ'αλλα ειναι Super!!!
|
||||
|
||||
![]()
απο κυκλοφορια τι αντλιες εχεις?
και τι διαστασεις εχει το ενυδρειο? πολυ ομορφα χρωματα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τις διαστασεισ δεν τις θυμαμαι ακριβως αλλα ειναι περιπου 60μηκος επι 45 πλ απο κυκλοφορια εχω 2 χιλιαρες αντλιες η μια με hydorflow που μου εχει λυσει τα χερια..παλιοτερα δικιμασα τις nano coralia αλλα δεν μου αρεσε η κυκλοφορια..τα lps θελουν αρκετη μελετη της κυκλοφοριας γιατι στρεσαρονται ευκολα... |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο ενυδρείο. Και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια...τωρα μελετω το ενδεχομενο του σαμπ η τοy refugium...
|
|
||||
|
||||
![]()
πάρα πάρα πάρα πολύ όμορφο....σε ζηλεύω....αυτό είναι ενυδρείο...!!! το δικό μου είναι μια %$*#&^@ και μισή μπροστά του....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το θέμα είναι τι τρόπο υπερχείλισης θα επιλέξεις...
|
||||
|
||||
![]()
το hudorflow ειναι ενα απλο μηχανημα που δουλευει με την πιεση του νερου ,απο την αντλια,και την περιστρεφει στρεφοντας το νερο κυκλικα προς ολες τισ κατευθυνσεις...
φιλε accnt πρεπει να λαβω πολλες παραμετρους υπ οψιν..το ενυδρειο ειναι στο υπνοδωματιο οποτε πρεπει να προσεξω τον θορυβο τον διαθεσημο χωρο και τον φωτισμο και τισ αναγκες του ενυδρειου...απ`οτι εχω διαβασει πιο πολυ θα με συνεφερε το refiufium γιατι εχω πολλα lps και γιατι δεν θελω μα παιξω με τις επιφοβες υπερχειλισεις για σαμπ...να γινει δηλαδη βαρυτικα η επιστροφη στο main tank του νερου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διάσταση mini reef. | Βαγγέλης (Dearangelo) | Nano Reef | 8 | 13-11-07 15:07 |
Κlaz mini reef! | klaz | Nano Reef | 62 | 03-09-07 18:56 |
Mini reef | deMetrIs | Nano Reef | 28 | 10-12-06 14:35 |
mini reef ή fish only ??? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 09-12-05 08:55 |
Mini Reef ή Ουτοπία? | medoc30 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 25-11-05 23:42 |