|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ερώτηση για ενυδρείο Carrefour
Βρε παιδιά πήγα σήμερα σε ένα Μαρινόπουλο εδώ στο ηράκλειο και έχει φέρει αρκετά ενυδρεία 96L. Η τιμή είναι 149 ευρώ μαζί με την βάση, λάμπα 18W, θερμαντήρα 150W, φίλτρο και αντλία. Είναι καλή τιμή ??? κατασκευή από Τσεχία (είχα δει σε διάφορα ποστ ότι ο Μαρινόπουλος έφερνε ιταλικά). Γενικά είναι καλό??
|
|
||||
|
||||
γενικα για τα καρφουρισια οι γνωμες διιστανται....εχουν γραφτει κι αλλα ποστ κανε μια αναζητηση...αλλοι παραπονιουνται για τα φιλτρα..αλλοι για το καπακι...
εγω εχω 2.... το 56 και το 120...δεν εχω κανενα παραπονο.....σε αυτη την τιμη συνεφεραν πολυ ειδικα τοτε ειχα παρει το 120... 120 ευρω και το 56... 50 ευρω.....τωρα ακριβηναν λιγο...δες αν εχεις αλλες εναλλακτικες σε επωνυμα σε αυτη την τιμη..... τα δικα μου παντως βγηκαν σκυλια εδω και λιγα χρονια!! και τα φιλτρα τους μια χαρα....βεβαια εχω φυτεμενα και νορμαλ ιχθυοφορτιση..
|
||||
|
||||
Με κανένα πενηντάρι ακόμα παίρνεις το Lido (120 λίτρα) της juwel ,σε ποιότητα μη συγκρίσιμη με του Μαρινόπουλου…
Σε τρία χρώματα |
|
|||
|
|||
η ακομη καλυτερα το rio 125
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Μισό λεπτό βρε παιδιά εδώ μιλάμε για ενυδρείο κομπλέ και με το έπιπλο. Αυτά που λέτε εσείς έχουν 100 ευρώ (και βαλε) διαφορά!!!
|
|
||||
|
||||
οι τιμες των καρφουρισιων...ειδικα πριν την αυξηση ηταν απιαστες....απο εκει και περα φυσικα οτι δινεις παιρνεις....αν θες δινεις παραπανω και παιρνεις επωνυμια και εγγυηση...
σε μενα βγηκαν αψογα και με λιγα χρηματα και οφειλω να το πω....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γιατί νομίζεις δεν θα δώκεις +100 ευρά τουλόγου σου αν πάρεις του Μαρινόπουλου ; |
|
||||
|
||||
αν σου πω πως δεν καταλαβα τη εννοεις θα με παρεξηγησεις ???
|
|
||||
|
||||
Εννοώ ότι του Μαρινόπουλου θα σου ζητήσει αναβάθμιση αργά ή γρήγορα...
Γνώμη μου να περιμένεις τον Δεκέμβρη και με το δώρο (13ος μισθός) πάρε ένα καλό! Δεν είσαι Κρητικός; |
|
||||
|
||||
13ο μισθο παιρνουν μονο οι κρητικοι?
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Καλό μεσημέρι . Από πού ? Γιατί εδώ στο Ηράκλειο δεν νομίζω να υπάρχουν αυτές οι τιμές. ------------------------- Παράθεση:
Εχω το 120λιτρο 2 χρονια και (φτου φτου σκορδα) κανένα απολύτως πρόβλημα. Ισα Ισα μιας και έχω μέσα νταμάρι, μου εχουν ξεφύγει πολλές φορές οι πέτρες, εχουν κάτσει στο τζάμι και ούτε γρατζουνιά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manousos : 16-11-08 στις 16:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
παρε μερκα τηλεφωνα στα Χανια γιατι εκει στο Ηρακλειο σας γδερνουν....
|
|
||||
|
||||
για πες μας μερικες τιμουλες π.χ. για το RIO 180 η και καποια αλλα
|
|
||||
|
||||
δεν ειμαι καταστηματαρχης .....
Μπορω ομως να σου δωσω τηλεφωνα 2 καταστηματων να μιλησεις κατευθειαν...... |
|
||||
|
||||
Θα ρωτήσω και θα σας πω τιμές για τα μικρά Ρίο (μέχρι 240 λίτρα)
|
|
||||
|
||||
νομιζω παντως οτι κατα τα χριστουγγενα ο μαρινοπουλος το βαζει καπου στα 99ευρα κομπλε για να φευγει
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
τα ενυδρεια του καρεφουρ ειναι καταπληκτικα εχω το 56λιτρο και ειναι οκ με τηερμοστατη 50 watt με filtro εσωτερικο 450 litra ν ωρα λαμπα 15 watt και εισαι αρχηγωσ με καμια 60 ευρο
|
|
||||
|
||||
ας περιμενουμε τοτε μα ετσι κ αλλιως ολοι κανουνε προσφορες στης γιορτες. εγω το δικο μου aquadream 60 το ειχα παρει περιση τα χριστουγγενα σε προσφορα 90 ευρω κομπλε
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY φώτα σε ενυδρείο carrefour | Iznogoud | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 07-02-08 04:05 |
ενυδρείο carrefour | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-02-08 22:56 |
Φελιζόλ για ενυδρείο carrefour | Iznogoud | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-10-07 17:25 |
Ενυδρείο Carrefour - Χαρακτηριστικά | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-06 21:42 |