|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μια λαμπα στα 6500 kelvin einai ασπρο και οσο ανεβαινει γινετε πιο ψυχρο πρως το μπλε... οσο κατεβενεις απο το 6500 kelvin γινετε πιο θερμο προς το κοκκινο...
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε θαναση με βοηθεισεσ αρκετα και ελυσα παρα πολλες αποριες!!!!!
Sorry για την ταλαιπωρια και ευχαριστω!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να μη ζητας συγνωμη!!!! γι αυτο ειμαστε εδω!!!! εξαλου κι εγω πιο παλλια ταλαιπωρουσα αλλους... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενω τωρα δε με ταλαιπωρεις εεε???.....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι ομως, ενω το κοκκινο θυμιζει ζεστη και το μπλε κρυο, η θερμοκρασια του χρωματος ειναι αναποδα! Λιγα κελβιν εχει το χρωμα που παιρνεις αν θερμανεις καποιο υλικο σε χαμηλη θερμοκρασια (κοκκινο), ενω πολλα κελβιν αντιστοιχουν στο χρωμα (μπλε) που παιρνεις αν θερμανεις περισσοτερο.. Αναμεσα ειναι ολα τα χρωματα του φασματος.. Το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι ο αναπτηρας! Αν προσεξεις, εκει που ξεκινα η φλογα ειναι μπλε (θερμο), και οσο απομακρυνεσαι κιτρινιζει και μετα κοκκινιζει (ψυχρο)..
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα ηθελα να καταλαβει το παιδι τι λαμπες πρεπει να παρει... γιατι νομιζε οτι τα kelvin ειναι η ενταση.... κι επιδη οσο κατεβενουν τα kelvin εχουμε χρωμα προς το κοκκινο του τα ειπα... ισως να μη τα εγραψα σωστα... συγνωμη!!!! αλλα τα πιο πανω σκατοπαιδα θα δουν... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! παιδια το φωτιστικο προχωρησε...
εφτιαξα το ταλαρο και βρηκα και κατι φοβερα σποτ λεντ στα 2700 kelvin και μονο 5 ευρω.... λοιπον να και οι τελευταιες φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
τα led τα ζήτησες κάπως ή απλά πήρες φωτιστικά led;
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε για τα λεντ ψαχνω μηνες...
απλα καθε τοσο βρισκω και κατι πιο καλο και ισως και πιο φτηνο... εψαξα και βρηκα σε τι kelvin βγαινουν, τι μοιρες φωτιζουν, ποσα λεντ εχουν μεσα, ποσα watt καταναλωνουν, και ποσο εχουν...
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι ετοιμος να χορεψω ντισκο με αυτο το φωτισμο....
![]() θαναση οτι πιασεις το κανεις πανεμορφο. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Damsel white spot | AlexandraT | Mη Reefsafe | 8 | 06-11-08 19:29 |
green spot & πρασινη τριχοειδης... | aaaooll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 54 | 24-10-08 15:38 |
sos δοσολογία του contra spot της tetra | Ritsa | Bettas | 10 | 14-08-07 23:56 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Τι είναι το egg spot; | notios_n | Malawi | 1 | 16-03-04 03:35 |