|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι κανουν πολλοι δισκαδες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Συχνές αλλαγές.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σόρρυ έπρεπε να διευκρινήσω! Προχτές μίλαγα με κάτι τύπους που συνάντησα τυχαία σε ενυδρειακό κατάστημα. Πιάσαμε κουβέντα κατα τύχη ενώ κοιτούσαμε κάτι νεογένητα δισκάκια. Και μου λέγανε οτι΄κάνουν αλλαγή κάθε 40 μέρες με 2 μήνες το 20% του νερού και οτιδήποτε πάνω απο άυτό είναι υπερβολή ή αλιως 1 φορά το μήνα το 10% του νερού! εγω τώρα δεν μπορούσα να αντιπαραθέσω και πολλά γιατι είχαν έτοιμη μια απάντηση για όλα και στο τέλος μου είπαν αμα έχεις ΝΗ3=ο Νο2=0 Νο3<20 και PH 6 με 6,5 γιατί να κάνεις αλλαγή για να χαλάς το νερό σου?
Αυτά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτοί που σου το λέγαν αυτό είχαν ενυδρεία με δίσκους?
Και με σωστή ανάπτυξη? Και με σωστή συμπεριφορά? ¶μφιβάλω!!!
|
||||
|
||||
![]()
έτσι λέγανε και ισχυριζόντουσαν οτι κάνα και αναπαραγωγές και ο ένας έλεγε οτι κανουν αυγά σαν τρελά με αυτές τις σηνθήκες νερού! και το καλύτερο από όλα είναι οτι συμφώνησε και ένας πωλητής μαζι τους
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην τα πιστεύεις αυτά Hary.
good wines -> (αυτή την function θα την κάμουμε?)
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα ακούω γενικότερα και γελάω! και έχω ακούσει τα χειρότερα εδω και 1 χρόνο! Δίνω και κατατακτήριες σε ένα μήνα για χημικός οινολόγος και γενικότερα κάτι σκαμπάζω απο χημεία οπότε καταλαβαίνεις πως τα ακούω αυτά και τι εχω ακούσει κατα καιρούς σε καταστήματα κυρίως!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλος ενας ενυδρειακος μυθος γεννιεται....
Αν μιλαμε για ενυδρειο 4-5000 λιτρων με10 δισκους, ισως..... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τους ξαναδεις ρώτα τους πως το πετυχένουν και έχουν τέτοιες συνθήκες γιατί εγώ με 800 λίτρα νερό με αλλαγές εβδομαδιαίες 400 λίτρα και τα νιτρικά μου ήταν στα 40+ με 10 δίσκους μέσα και χωρίς φυτά .
Πάντως αν μας πουν το μηστικό θα μας σώσουν ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση δισκου | kanarini | Δίσκοι | 13 | 06-03-08 20:56 |
φυλο δισκου | rixardos73 | Δίσκοι | 15 | 28-10-07 14:32 |