|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
apologoumai file gia tin ka8isterisi kai signwmi gia ta grenglish...provlima me to pc mou.
Sxetika me tin erwtisi s, milame gia kataskeui ftiagmeni apo tsimento kai egw prosopika den 8a to evaza se enidrio se limni sigoura den iparxei provlima. einai kai to 8ema varous. Iparxoun alloi tropoi gia na ftia3eis kati paromio opos me polisterini.....
|
||||
|
||||
![]()
τεεεελεια ειναι!!
Θελω κι εγω μια λιμνη αλλα.. δεν εχω κηπο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραία η λιμνούλα σου, καλή επιτυχία!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι απλα ενα αριστουργημα μπραβο φιλαρακι δεν θα τολμησω φυσικα να ρωτησω το κοστος της λιμνης απλα θα πω οτι η λιμνη σου ειναι ενα πολλη καλο δειγμα για οποιον θελει να κατασκευασει μια λιμνη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Καταρχας να πω για το φιλτρο το οποιο ηταν χωριτηκοτητας 40 λιτρων ειχε καποιο προβλημα στο ηλεκτρονικο του μερος το οποιο αλλαξα φιλτρο αφου ειχε εγγυηση. Το καταστημα δεν ειχε το ιδιο ( εγινε μεγαλη ιστορια ) και μου εδωσαν το πιο μεγαλο της ιδιας σειρας 50λιτρο και ετσι το ολο θεμα μου ηρθε γαντι ![]() Να πω επισης οτι ολη η δουλεια εγινε στο χερι. Για το κοστος της λιμνης τωρα...εχουμε και λεμε....χωρις λεπτομεριες... ![]() 1) Λαινερ 340 ΕΥΡΩ 2) Αντλια της sera 220 ΕΥΡΩ 3) Φιλτρο της sera190 ΕΥΡΩ 4) βραχοι 3000 ΕΥΡΩ και... 5) 2 δισκους ταραγμενους απο τη θεση τους οπως επισης ο 4ος και 5ος σπονδηλος επαθαν στενωση. Οπως βλεπεις αγαπητε....το τελευταιο ειναι και το πιο οδηνηρο κοστος αφου σχεδον 2 μηνες τωρα δεν δουλευω ειμαι με αδεια του γιατρου. Δεν πειραζει ομως φιλε μου...χαλαλη ![]() Και μην νομισει κανεις οτι ειμαι ματσομενος (εχει πλακα ![]() Συνολικο κοστος λοιπον μονο κατασκευαστικα και εξοπλισμος μαζι 3750 ΕΥΡΩ μονο.
|
||||
|
||||
![]()
Αμάν ρε Andros είπαμε αλλά θέλει προσοχή ξέρω γιατί είμαι στο περίπου παθόν με δισκοπάθεια αλλά φοράω πάντα 2 ζώνες εργασίας. Ότι βλέπω σε μεγάλο βράχο των παρατάω δεν τον μαζεύω. Τι να πω περάστηκα σου σιδερένιος και άλλο κακό να μη σε βρει, καλή ανάρρωση φίλε μου
Υ.Γ. όσο για το κόστος της λίμνης άστα να πάνε, Εγώ ακόμα βάζω και έχω πολλά να βάλω ακόμα αλλά τα ακουμπάω λίγα και δεν μου πολύ φαίνονται ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απ"αυτην την ζωνη που λες αναγγαστικα τωρα θα παρω και εγω μιας και η δουλεια μου ειναι λιγο βαρια. Οσο για το κοστος, χε, χε και γω τα ακουμπαω λιγα, λιγα, αλλα επειδη τα ακουμπαω και σε αλλα πραγματα λιγα, λιγα, στο τελος φαινονται πολλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια, πολύ όμορφη κατασκευή
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η λίμνη σου φίλε είναι καταπληκτική και τα τεχνητά βράχια τα σπάνε....
(ζηλεύωωωωω..)Απ' ότι κατάλαβα είναι λίγο ακριβά...Μακάρι να μπορέσω να το κάνω και εγώ στη δικιά μου. Όταν χρειαστώ θα μου δώσεις τα φώτα σου ; |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη η λιμνη Γιαννη αλλαξε κουστουμι και τροπο λειτουργιας και εγινε ετσι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54106....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
Επιτελους , ετοιμος !! | Tricky | Fish Only | 4 | 22-02-06 11:16 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Επιτελους τελειωσε !!! (ή οχι ;) | george | Malawi | 12 | 30-01-03 15:03 |