|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οντως οπως το θετεις δεν ξερω κατι.δοκιμασες να τις ξυσεις αφου πρωτα εριξες στα φυλλα οξυζενε; δηλαδη οτι κανει και αυτος,απλα να το κανεις εκτος ενυδρειου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να την αφήσεις σε λεκάνη πολύ καιρό. Απλά την βουτάς μέσα και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Το οξυζενέ το μόνο που θα κάνει είναι να υπεροξυγονώσει το νερό. Λογικά δε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Δοκίμασε αρχικά με την σύριγγα σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να δεις πως θα συμπεριφερθεί η άλγη και μετά βούτα το φυτό στη λεκάνη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς πάντα να δοκιμάσεις Excel overdose
|
||||
|
||||
![]()
excel overdose και ανούμπιες....εμένα μου τις έλιωσε...αλλά τουλάχιστον είχαν καθαρίσει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έχω ακούσει ξανά ούτε μου έχει συμβεί δεδομένου οτι οι ανούμπιες είναι από τα φυτά που μου αρέσουν!
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εβγαλα την ανουμπια και εριξα λιγο αδιαλυτο excel πανω στα φυλλα που ειχαν προβλημα. τα ετριψα τοπικα με μια οδοντοβουρτσα και τις ξαναεβαλα μεσα στο ενυδρειο. Την αλλη μερα η αλγες ειχαν κοκκινισει δειγμα οτι νεκρωθηκαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί όχι, διάλυμα χλωρίνης ?
(εκτός ενυδρείου + καλό ξέπλυμα)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανούμπια | nkiarit | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-02-08 21:25 |
Αρρωστη Ανούμπια | snappys | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-01-08 00:31 |
Ανούμπια... | PANTIS | Bettas | 3 | 19-12-07 14:18 |
Ανούμπια | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 15-10-07 19:44 |
Οξυζενέ-riccia | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 05-12-05 18:15 |