|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιος Ph controller ειναι καλυτερος | |||
Aqua Medιc |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 12,20% |
Pinpoint |
2 | 4,88% |
IKS Aquastar |
6 | 14,63% |
Jbl Proflora |
0 | 0% |
papillon 3000 |
1 | 2,44% |
tunze 7070/2 |
3 | 7,32% |
Εheim |
3 | 7,32% |
Aqua Light |
11 | 26,83% |
IKS Base (ph+temP, η το modular) |
3 | 7,32% |
Αλλος |
7 | 17,07% |
Ψήφισαν: 41. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως ακόμα και ο φθηνοτερος να βγει σημαινει οτι εξυπηρετει αρκετους οποτε θα πρεπει να αναθεωρησουμε κατα ποσον ειναι για τα μπαζα ή απλά ετυχε να βγει για τα μπαζα ο δικος μου..... |
|
||||
|
||||
![]()
Διαλεξα Aquamedic μιας και αυτον εχω σκοπο να παρω για δωρακι xmas στον εαυτο μου :P
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το να τύχη ένα προϊόν ελαττωματικό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και στα καλύτερα και ακριβότερα πράγματα. Όμως στη περίπτωση σου Ηλία, αν θυμάμαι καλά, δημιουργήθηκε ένα θέμα με την εγγύηση του προϊόντος καθώςκαι με τον τρόπο αντιμετώπισης σου από αυτούς που το πήρες που ήταν απαράδεχτος!!! Αυτό νομίζω έχει μεγαλύτερη σημασία από ένα καλό ή κακό κοντρόλερ. |
|
|||
|
|||
![]()
Aqualight και απο εμένα...χωρίς κανένα προβλήμα...αγορασμένος απο azores!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω μιλγουοκι sms122 με ηλεκτροδιο pinpoint.
που να ριξω την ψηφο μου???
|
||||
|
||||
![]()
οτι λεει η καρδια σου....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τα ηλεκτροδια ειναι πολυ πονεμενη ιστορια στα ph-meter. Ειναι ευαισθητα σε οτιδηποτε και ακομα και δυο της ιδιας μαρκας μπορει να αποδειχθουν πολυ διοφορετικα.
Προσωπικα τα θεωρω αναλωσιμα, και δεν θα επενδυα ποτε σε ενα ακριβο (πχ γυαλινο) το οποιο μπορει να χαλασει ξαφνικα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Aquamedic έχω και δεν έχω πρόβλημα.
¶ρα ψήφισα ποιον έχω, όχι τον καλύτερο....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λεπτομέριες θα σου πει ο ίδιος, εγώ απλά να πω ότι τον έστειλε πίσω και ούτε λεφτά του γυρίσανε αλλά ούτε και κοντρόλερ. |
|
||||
|
||||
![]()
Tunze με το γυάλινο ηλεκτρόδιο δεν ξέρω αν ειναι θέμα τύχης αλλα όποτε τσεκάρω το καλιπραρισμα φεύγει .03 το πολύ και με σχεδόν μηδέν διαφορικό
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιος τρώει την anubia | υδροχόος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 30-09-08 08:01 |
Ποιος ειναι ο κυριος? (Pleco) | Stelios_Rjk | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 26-10-07 19:28 |
ποιος ειναι ο κυριος-κυρια? | rockxk | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 04-06-07 16:11 |
ποιος ειναι ο ενοχος?? | rita | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 13-10-05 15:06 |