|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μηπως οτι ειναι χαλασμενο το test ? Δεν θα το εδειχνε και στο βαρελι που δεν γiνεται ποτε μπλε το υγρο και μετραω μηδεν? ή στη βρυση που μετραω 7? ή το tds δεν θα μου εδειχνε παραλογες μετρησεις σε σχεση με την kH? Το co2 ειναι τρεις μερες στο ενυδρειο. (και βγαζει σταθερα απο την αρχη 96 το λεπτο) Εννοεις οτι με τοσο χαμηλο kH θα την ειχα "παθει" στις τρεις αυτες μερες? ή θα την ειχα παθει και πριν βαλω το co2? Αν αφαιρεσω μισο μειγμα απο το μπιτονι και προσθεσω σκετο ζαχαρονερο (χωρις μαγια) θα εχω πετυχει την αφαιρεση απο το μπιτονι της μισης μαγιας ας πουμε, που μου κανει τις πολλες φυσαλιδες? ή η μαγια εχει κατακατσει πχ και δεν βγαινει? Ξερω το ευκολο ειναι να το πεταξω και να φτιαξω απο την αρχη μειγμα αλλα αν το ξερει καποιος ας απαντησει. Το επομενο βημα θα μπορουσε να ειναι να δοκιμασω και να σας πω ![]() ΥΓ το μειγμα το αφαιρεσα (ιδιως τωρα που ειναι νυχτα) και θα φτιαξω αλλο αυριο πιο ελαφρυ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο με τόσο χαμηλό ΚΗ πάντως τα πράγματα είναι επικίνδυνα.
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλαβουμε, χρησιμοποιεις οσμωση με ηλεκτρολυτες, σωστα?
Τι ηλεκτρολυτες ακριβως ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενοω οτι θα την ειχες παθει μετα την προσθηκη co2 φυσικα αφου λες οτι το σταθεροποιεις μερες πρωτα! για ποιο λογο το συνεχιζεις? με τοσο χαμηλη παροχη co2 οσο να εισαι 100% σιγουρος παιζει να μην καταλαβουν και τιποτα τα φυτα και πραγματικα οπου και να το πεις kh τοσο με diy σε τετοιες παροχες θα σου πουνε πρεπει να σε τρελος τοσο ρισκο ειναι πως να στο πω κινδυνος θανατος κτλ
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά από πάνω είναι too risky αν είναι τόσο χαμηλό το kH.
Kαι κάτι άλλο. Η μαγιά που βάζουμε στο μίγμα είναι για να γίνει το ξεκίνημα (κάτι σαν το μπόλι στα ενυδρεία), όσο βρίσκουν ζάχαρη να τρώνε θα πολλαπλασιάζονται τα βακτηρίδια που παράγουν το CO2. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
"Δυνατό" εννοείς μεγαλύτερη παραγωγή CO2 ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι...δηλαδή περισσότερες φυσαλίδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Περισσότερα υλικά για το μίγμα και μεγάλη επιφάνεια.
Κοινώς ξεφεύγεις από το μπουκάλι που έχει μικρή επιφάνεια και πας σε νταμιτζάνες ή ότι άλλο φαρδύτερο βρεις. Όμως επειδή είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι τέτοιο και μάλλον καθόλου βολικό, βλέπεις να χρησιμοποιούν 2 και 3 μπουκάλες συνδεδεμένες μαζί (με ταφ κλπ). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεμισε οξυγονο το ενυδρειο μου. | kifinas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-06-08 08:28 |
οξυγονο προβλημα | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 21-10-07 00:03 |
Crash test | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-05 22:52 |