|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Raven μάλλον by trial and error μπορείς να το δεις αυτό..
@Thanasis Αναρωτιέμαι απλά πως θα δείχνει συνολικά το ενυδρείο με τον συνδυασμό διαφορετικής θερμοκρασίας led. Πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο τοποθέτησης. Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον. Τελικά με το θέμα καπάκι τι θα κάνεις; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καπος ετσι το σκεφτηκα...
|
||||
|
||||
![]()
Δυο ερωτησεις-παρατηρησεις.
1. μηπως τωρα που θα χρειαστεις τελικα 2 συστοιχιες απο σποτακια να κοιταγες ολη την κατασκευη απο την αρχη με αλλη προοπτικη? Δλδ αυτη για ενυδρειο με καπακι καταλληλο για τα ψαρια. (με προσαρμοσμενα τα σποτακια φυσικα πανω του) 2. Εχεις μελετησεις τα φυτα του βιοτοπου και θα προσπαθησεις να τον αναπαραστησεις? Τοτε, εχεις υπολογισει το φωτισμο που χρειαζονται τα φυτα αυτα? (αληθεια δεν ξερω τι φυτα υπαρχουν στον βιοτοπο?) ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελω το φωτιστικο να ειναι κρεμαστο και η λυση με το κενο σε plexiglass θα ειναι μια χαρα... οσο για το φωτισμο για φυτα βιοτοπου , απο οτι εχω δει, διαβασει, και μου εχουν πει, μπαινουν ανθεκτικα φυτα γιατι αλλιως θα τα φανε... θα μπουν δηλαδη μερικα.... Echinodorus Cryptocoryne Vallisnerια Crinum
|
||||
|
||||
![]()
Ελαφρώς off-topic, αλλά:
Echinodorus -> ν. αμερική Cryptocoryne -> ασία Vallisneria -> ν. αμερική Crinum -> αφρική (δε συναντώνται αποκλειστικά στις περιοχές αυτές, ανάλογα και με το εκάστοτε είδος, αλλά κυρίως εκεί..)
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"Το διαφανες plexi θαμπωνει με τον καιρο, σαν καπακi". Θα ηθελα μια "επαληθευση" και απο αλλους χρηστες plexi.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα !!!!
παιδια σας ευχαριστω για τις ιδεες σας και να ξερετε οτι τα μελεταω ολα... τωρα ειμαι κολλημα τον δυο φωτιστικων και στο να μπουν τα στιριγματα... μολις ειναι ετοιμο θα το βαλω πανω απο το ενυδρειο για να δω ακριβως τι κενο μενει και να αποφασισω τι θα κανω... οσο για τα φυτα φιλε χοντρε εχουν διαλεχτει με κριτηριο την ανθεκτικοτητα γιατι αλλιως θα γινουν μεζες... για το πλεξι δεν ξερω αν θαμπωνει αλλα ξερω οτι ειναι πιο διαπεραστικο απο το φως.. τωρα αν στο μελλον θαμπωνει δεν το ξερω... οπως και να εχει δεν με ενοχλει αυτο γιατι κατω απο το φωτιστικο δεν θα εχει κατι, μονο κενο..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Damsel white spot | AlexandraT | Mη Reefsafe | 8 | 06-11-08 19:29 |
green spot & πρασινη τριχοειδης... | aaaooll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 54 | 24-10-08 15:38 |
sos δοσολογία του contra spot της tetra | Ritsa | Bettas | 10 | 14-08-07 23:56 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Τι είναι το egg spot; | notios_n | Malawi | 1 | 16-03-04 03:35 |