|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω, είναι σαν να "λιωνει" το ψαρι... τα πτεριγια "πλευσης", πως να τα πω, ειναι σαν να εχουν μεινει μονο τα "νευρα"...
α, και τωρα που το θυμηθηκα, αν και ημουν απο τον υπνο, σαν ενα δυο λεπια να ηταν καπως ποιο εξω...
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() αν πας σπιτι και ζει, στειλε μας φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
οκ, κατα της 9... ελπιζω να το προλαβω... να το βαλω εστω στο 15λιτρο, για καμια θεραπια...
------------------------- για πειτε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=XUNwQ6Nx8XI
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aaaooll : 08-11-08 στις 22:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τάσο κάνε το post ξανά στις ασθένειες και θεραπείες.
Απ' ότι βλέπω το ψάρι κυκλοφορεί δεν κρύβεται.. Γνώμη μου είναι:Βάλτο σε καραντίνα, βάλε αλάτι, και ανέβασε θερμοκρασία. Φάρμακο δεν θα βρεις αύριο είναι κλειστά οπότε το αλάτι και η θερμοκρασία είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις μέχρι τη Δευτέρα. |
|
||||
|
||||
![]()
οπως σου ειπε και ο φιλος βαλε το καπου μονο του και δοκιμασε αλατι...
|
||||
|
||||
![]()
φιλαρακι το ψαρι σου ειναι αρσενικο και μαλιστα βαρβατο αρσενικο και το κινηγαει το κυριαρχο αρσενικο του ενυδρειου σου .Για την ακριβια εαν δεν το βγαλεις σε κανα 2 μερες το βλεπω να μας αφηνει χρονους. Το επαθα και εγω με τα δικα μου λαμπιντο και μαλιστα να σου πω κατι χαρακτηρηστικο το ψαρι σου πρεπει να φενεται σαν να εχει μια περιεργει γλιτσα επανω του.Το ψαρακι σου ειναι δαγκωμενο σε παρα πολλες πλευρες του δες την ουρα του και θα καταλάβεις.Βαλτο μονο του οπως ειπες στο 15λιτρο και να δεις πως θα ξανα γινει οπως ηταν πριν αλλα μην το ξανα βαλεις μεσα στο ενυδρειο σου
|
||||
|
||||
![]()
τα σημεια που εχω μαρκαρη με κοκκινο τετραγωνο ειναι δαγκωμενα φιλε βαλτο στο 15λιτρο και να κανεις καλες αλλαγες νερου καθε δυο μερες με λιγο αλατακι παραπανω
|
||||
|
||||
![]()
δεν φαινετε να εχει γλυτσα... δεν ξερω, απο εχθες το εχω στο 15λιτρο, αλλα δεν παει καλα...
ειναι σιγουρα αρσενικο ομως?
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο από τι το κατάλαβες ότι είναι αρσενικό? Από τα χτυπήματα ή είδες κάποιο άλλο χαρακτηριστικό?
|
||||
|
||||
![]()
τις περισσοτερες φορες στα λαμπιντο και γενικα στα ψαρια μαλάουι που ζουν σε χαρεμια (1 αρσενικο 4-5 θυληκα)οταν ξαφνικα προσθαισεις εναν αρσενικο γινετε μαχη για το ποιος θα ειναι το αφεντικο επισεις εαν δεις το ψαρι ειναι πολλη στρεσαρισμενο και δεν φαινονται καλα τα χρωματα του. για να διξει τα χρωματα του λοιπον πρεπει να ειναι υγιεις το ψαρι. εμενα μου ετυχε να χασω ψαρι απο αυτο το στρεσαρισμα που τρωνε τα αρσενικα για το ποιος θα ειναι το αφεντικο. ελπιζω να το εχει βγαλει εγκαιρος το ψαρι απο το ενυδρειο και να το εβαλε μονο του για λιγο καιρο και φυσικα θελει και το αλατακι του για να γιανει τις πληγες του το ψαρι μολις νιωσει το ψαρι ασφαλεια να δεις πως θα διξει και τα χρωματα του. αυτη ειναι η γνωμη μου εαν κανω λαθος παρακαλω να με διορθωσει καποιος πιο εμπειρος
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι? | baso_21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 02-04-08 15:46 |
ειναι η εξαιρεση???? | pauloskostas | Bettas | 4 | 22-10-07 16:27 |
ειναι οκ? | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 11-10-07 21:35 |
Ειναι μολύνση? | xaris1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 06-02-06 12:26 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |