|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι, απλως σημαινει οτι θα πουληθουν σε ασχετο κοσμο ως αρσενικο θηλυκο του ιδιου ειδους, ο κοσμος μπορει ναχει γεννες, κι αντε συμμαζεψε το μετα. Οτι ειχε γινει και στα τελη της δεκαετιας του 90 (και γινεται ακομα σε μκροτερο βαθμο) με τα μπουνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
υπηρχαν εγκυες γκαπινες...ισως απο αλλο αρσενικο..αλλα εχω διαβασει πως οι θυληκες προτιμουν τα αρσενικα με πορτοκαλι χρωμα γιατι τους θυμιζει φαγητο...
------------------------- κ ζηταω συγγνωμη που ανεφερα το ονομα του καταστηματος που εκανε αυτα που αναφερω απλα επειδη εχει ηδη συζητηθει οτι το συγκεκριμενο καταστημα εισηγαγα τα εν λογω ψαρια υπεθεσα πως δεν υπαρχει προβλημα,αν υπαρχει κ παλι συγγνωμη.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos+ramona : 05-11-08 στις 19:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπαα.
|
||||
|
||||
![]()
Κάποτε είχα ακούσει για ένα είδος αγελάδας που είχαν μείνει μόνο θηλυκές και για να σώσουν την φυλή τις ζευγάρωσαν με ένα άλλο είδος. Από τους απογόνους κρατούσαν μόνο αυτούς με τα χαρακτηριστικά της φυλής υπό εξαφάνιση, και μετά τα ζευγαρώνανε μεταξύ τους, με σκοπό κάποτε να "καθαρίσει" η φυλή από τα γονίδια της ... βοηθητικής φυλής! Αυτό θα έπαιρνε χρόνια, και δεν έτυχε να ξαναδιαβάσω γι' αυτήν την περίπτωση για να ξέρω τι έγινε.
Βέβαια τα ψάρια δεν είναι αγελάδες, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και με τα endlers; .... λέω τώρα εγώ .... ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη δεν βρισκουμε θηλυκα στην Ελλαδα δεν υπαρχει λογος να ξεκινησει τετοια αμφιβολη διαδικασια.
|
|
|||
|
|||
![]()
τα endlers ειναι κοντινος συγγενης με τα guppy, συμφωνουμε ολοι με αυτο;
μερικοι λενε οτι ειναι και υποκατηγορια τους η ιδια η φυση αρκετες φορες κανεις αυτες τις "αμφιβολες διαδικασιες" ολη αυτη η ποικιλια ψαριων εγινε απο αμετρητες προσπαθεις με ολους τους δυνατους συνδιασμους (αυτο ισχυει για οσους πιστευουν την θεωρια της εξελιξης μονο) η ολη κουβεντα μου φαιρνει στο μυαλο την λογικη να μην κανουν παιδια λευκοι με μαυρους γιατι θα "βρωμισει η φυλη" |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
ΞΑΝΑ Με Νεες Ιδεες Κοντα Σας | teopol69 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 20-09-07 16:48 |