|
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι αρχαριος..............
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() τοτε να ακους!!!! ολοι ειμασταν καποτε και ακουγαμε τους πιο παλιους ![]() ![]() ![]() ενω εσυ... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ...8α ακουω πες μ τι να κανω
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() ειναι παρα πολλα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() αν δεν τα μαθεις δεν μπορεις να κρατας σωστα ενα ενυδρειο... και ειναι λιγα, πιστεψε με.... καθε μερα θα μαθαινεις και κατι για τα ενυδρεια και θα χρειαζεται να διαβαζεις.... καλο διαβασμα...
|
|||
|
|||
![]()
οκ....
------------------------- πρεπι να μα8ο και για το κα8ε ψαρι? ------------------------- 8α ξεκινισο απο αυριο τορα πρεπι να βγο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos95 : 03-11-08 στις 21:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω λεω να παρεις ενα υπολογιστη που να εχει σαν screen saver ενα ενυδρειο μονο εκεινο φιλαρακι δεν θελει διαβασμα αλλα ουτε και αλλαγες νερου καθε εβδομαδα ... εαν παλι δεν σου αρκει αυτο πανε στο μπανιο σου και γεμισε την μπανιερα σου με νερο και φυσικα με (αντιχλωριο) και μπες μεσα να δροσιστεις λιγο
|
|||
|
|||
![]()
νομιζο οτι το ενα απο τα 2 colisa lalia που εχω ειναι εγγυος απο που 8α σιγουρευτο???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΑΡΙΑ | MEGADOM | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-07-08 13:39 |
ψαρια | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 16-03-08 23:34 |
ΨΑΡΙΑ | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-02-08 00:29 |
Ψαρια? | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-09-07 01:57 |