|
|
||||
|
||||
![]()
Η σοδα ειναι προσθηκη co2, και δεν θα κρατησει πολυ.
Οσο για το απεσταγμενο ξυδι, που το βρισκει κανεις? Ξυδι, λεμονι κλπ σε ψαροσουπα ισως, αλλα σε ενυδρειο? Με την ιδια λογική, ας παρει κανεις υδροχλωρικο οξυ απο το supermarket και να ριξει.... Απο ολα αυτά θα ελεγα οτι η ασφαλεστερη μεθοδος για το πειραμα ειναι η προσθήκη διοξειδιου με φυαλη. Ολα τα αλλα σε θαλασσινο ενυδρειο μπορει να εχουν απροβλεπτες παρενεργειες. |
|
|||
|
|||
![]()
Toλευκό ξύδι χρησιμοποιείται στα θαλασσινά ενυδρεία.
Γνωρίζω πολλούς που το χρησιμοποιούν ιδίως με kalk. Πάντα με μέτρο και προσοχή.
|
||||
|
||||
![]()
Το είχα διαβάσει παλιότερα και είχα κρατήσει κάποια στοιχεία εδώ θα βρείτε πλήρη αναφορά στο θέμα.
![]() http://www.reefkeeping.com/issues/2005-03/rhf/index.php |
|
||||
|
||||
![]()
θα προσθεσω calcium reactor λοιπον για να το ριξω αλλα εδω θελω την βοηθεια σας πως θα το χρησημοποιησω σωστα ετσι ωστε να πεσει ομαλα και να διατηρηθει για τουλαχιστων 6 μερες σε αυτα τα επειπεδα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Ο calcium reactor θα σου ανεβασει-διατηρησει το ΡΗ.
Αν θελεις πες μας για πιο λογο θελεις να κατεβασεις το ΡΗ γιατι μπορει να μην αξιζει το "πειραμα" .
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 31-10-08 στις 19:19 |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο τα εχω πολυ μπερδεμενα μεσα στο κεφαλι μου, και εχουν δικιο που λενε οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας,προσπαθω να τα βαλω σε σειρα,λοιπον τo calcium reactor χρειαzετε παροχη co2 ok? αλλα και τα 2 μαζι ανεβαζουν το ph,χρειαζετε μονο co2 για να πεσει?
να σας πω τι το θελω για να μην μιλαμε στον αερα και σας λεω και εγω τα δικα μου,κανω μια αναπαραγωγη και για να εχω μεγαλητερο ποσοστο στην επιβιωση του γονου χρειαζετε χαμηλο ph για καποιες μερες, τουλαχιστον θεωριτικα! |
|
|||
|
|||
![]()
Ο calcium reactor δεν έχει νόημα να μπει...
|
|