|
|
||||
|
||||
![]()
Στο παρων site ισως... τεσπα δεν υπαρχει λογος να δωθει συνεχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα αν σε άλλα site σου λένε άλλα τότε εμάς εδώ τι μας ρωτάς για να δεις ποιος τα λέει καλύτερα ή όπως θες να τα ακούσεις εσύ
![]() Αλλαγές δεν κάνουμε μόνο για να μειώσουμε νιτρικά ![]() Αυτό γιατί στα άλλα site σου λένε διάφορα που δεν ακούγονται πολύ σωστά . Τεσπα και από μένα . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για το φιλτρο ρωτησα ΕΛΕΟΣ... και δεν ψαχνω πραγματα να ακουσω οπως τα θελω εγω, αλλο 3 γνωμες και αλλο 103 γνωμες, και στο κατω-κατω δεν πιστευω οτι εκανες κατι διαφορετικο εσυ οταν ξεκινουσες το χομπι, οπως και ολοι εδω μεσα, κανω λαθος ? εκτος αν γεννηθηκαν καποιοι με εμφυτευμενη την γνωση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ίσα ίσα που διαβάζω συνέχεια και ρωτάω συνέχεια και είμαι πολύ αρχάριος .
Να σε γλυτώσουμε από λάθη προσπαθούμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα τα παιδια προσπαθουν να πουν οτι αφου θα κανεις αλλαγες νερου ουτως η αλλως για να αναπληρωνεις αλλα στοιχεια του νερου που ειναι σημαντικα για την αναπτυξη των ψαριων θα διωχνεις και τα νιτρικα αρα ειναι λιγο ανουσιο να χρησιμοποιησεις τετοιο φιλτρο
ενοειται πως ανουσιο ειναι και σε ενυδρειο με φυτα φιλε saverock με τη φραση αυτη ''Στο παρων site ισως...'' δεν γινεται να μην παρεις εντονες απαντησεις γραφοντας διπλα μην δωθει συνεχεια το ποσοι το χρησιμοποιουν εμενα δεν μου λεει κατι τεκμηριομενες απαντησεις θα ψαχνα...
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεψε με αυτο ψαχνω και εγω, για αυτο εξαλλου ρωταω.
|
|
||||
|
||||
![]()
περα απο το θεμα της λειτουργιας που το καλυψες με το λινκ φανταζομαι για μια αγορα ειναι και θεμα η πρακτικοτητα και το ποσο αναγκαιο ειναι
γιαυτο σου μιλησαν τα παιδια για αλλαγες νερου για να καταλαβεις οτι δεν ειναι τοσο χρησιμο και οχι γιατι εχουν κολησει με τις αλλαγες ![]()
|
|