|
|
||||
|
||||
![]()
ενα αυγο κολημενο στο τζαμι μου δωσε μια καλη ευκερια για παρατηριση με ενα ισχυρο μεγενθητικο φακο μπορεσα με τα ματια μου να δω την καρδια του νεογεννητου ψαριου που χτυπα ειναι αυτο το κοκκινο μικρο πραγματακι το οποιο κολημενο στο αυγο τρεφετε ακομα απο αυτο
δυστηχως ειναι λιγο θολο στις εικονες και στα video αφου η μηχανη ειναι χαλια και μετα απο χιλιες αποπειρες με το μεγενθητικο μπροστα απο το φακο της καμερας μπορεσα να παρω και αυτα ![]() ![]() το θεαμα εμενα παντως με αφησε αφωνο ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZO7R2C_wqdg
|
||||
|
||||
![]()
9 μερες μετα τα μικρα αρχισανε να τρωνε κολοκυθακι και μερικα βολταρουν στο ενυδρειο(λιγο απερισκεπτο βεβαια με τα killi να καραδοκουν)αλλα δεν εχω πετυχει καμια απωλεια ,ο πατερας φυλαει ακομα την πλειοψηφια στη φωλια τα οποια ειναι μισα albino μισα κανονικα παροτι κανενας απο τους γονεις δεν ειναι αλφικος θα βγαλω και καμια φωτο ακομα
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οποιος ενδιαφερεται να το δηλωσει απο τωρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρων......θηλυκο ομως !
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλωνω..δηλωνω!!! χα χα...αν βρουμε τροπο μεταφορας με δικα μου εξοδα...οταν μεγαλωσουν λιγο ωστε να ταξιδεψουν....θα χαρω πολυ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στειλτε καμια τσαντα αγγουρια να τα ταιζω να γεννανε ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Ancistrus dolichopterus. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 13-06-06 10:48 |
spawning pics | Mariel | Αναπαραγωγή | 0 | 25-04-05 21:45 |
Betta breeding pics! | Maverick | Αναπαραγωγή | 8 | 01-03-05 01:56 |