|
|
||||
|
||||
![]()
1/3 τον 1,5 μήνα αυτό πόυ το είδες πάλι το ενυδρείο θέλει αλλαγές νερού ποιο συχνές .
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε στον 1 μηνα, πιο λιγο υπο νορμαλ συνθηκες, δεν νομιζω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες κάθε πότε θα κάνεις αλλαγή και πόσο εγώ μια αλλαγή στις 15 μέρες θα την έκανα αναλογα με τα ΄ψαρια που έχω μέσα αν είναι ενηλικα ή μικρά , αν έχω φυτά κτλ κτλ κτλ μπορούμε να μιλάμε ώρες
|
|
||||
|
||||
![]()
καθε εβδομαδα εφ ' οσον εισαι αρχαριος ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και ενικοτερα εισαι δεν εισαι αρχαριος καθε εβδομαδα θελει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μιλαμε για 30% του νερου? (σε νορμαλ αλλαγες) (Ειπα 1 μηνα γιατι τοσο μου ειπε ο πετ-σοπας) |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει ρε Νικο με 700+λίτρα ανάλογα με τα ψάρια πως ταίζει κτλ κάθε 15 μέρες δεν είναι και άσχημα το θέμα είναι ότι μιλάμε εντελώς υποθετικά γιατί ο φίλος μας δεν ξέρει τι θέλει να βάλει από ψάρια .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ομως ρε παιδια εχεις τις τιμες σου (NO3) σε νορμαλ επιπεδα (οσο μπορεις βεβαια) και βλεπεις οτι εχεις "πιασει" τις 15 μερες, ειναι απαραιτητη η αλλαγη? (δηλαδη κρατας ισορροπια στο βιοτοπο σου... εχεις για παραδειγμα πολλα φυτα, λιγα ψαρια , ταιζεις με φειδω, τα λιπασματα σου στα φυτα ειναι σωστα, εχεις αποροφηση μεγαλου ποσοστου NO3 απο τα φυτα κτλ κτλ) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|