|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
είμαι Αλεξ/πολη αλλά δεν βλέπω συνάντηση. Το τηλ το ξέρετε αν βρεθήτε .... πείτε
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά...τι λέει θα γίνει σήμερα η συνάντηση? Ώρα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Για ποια πόλη μιλάμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα...παιδια η συναντηση αυτη διαφερει απο τις αλλες που οργανωνονται και συζηταμε για τις ωρες και μερες που μας βολευει..γιατι γινεται με αφορμη που ο σταυρος απο κατερινη θα ερθει αλεξ-πολη....
οποτε η ωρα που τον βολευει να ερθει θα ειναι γυρω στις 3 και επειδη κι εγω περιμενω εναν φιλο απο θεσσαλονικη στις 4 και πρεπει να ειμαι σπιτι...η συναντηση θα γινει σπιτι μου... οποτε οποιος εχει χρονο και μπορει να ειναι αλεξ-πολη κατα τις 3 ερχεται σπιτι μου! ακουω συμμετοχες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
άκου την δική μου συμμετοχή: να πάτε να χε......τε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() υ.γ. ευχαριστω πολυ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ε;;; περίμενε ξανά φυτάκια και ψαράκια ... μια χούφτα λάσπη από τα κανάλια θα σου στείλω με μπόλικα μικρόβια σαλιγκάρια βδέλες κ.τ.λ.
![]() Να περάσετε καλά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξέχασα να σου πω ... είναι τα υπολείμματα από αυτά που έφαγαν οι αγελάδες στην ποτίστρα αφού ήπιαν πρώτα το νερό, οπότε το φυτό είναι εδώδιμο, αν μεγαλώσει θα μπορείς να κάνεις τα κλαδέματα σαλάτα!
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |