|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σιγα σιγα θα φτιαχνω σχεδια στο μυαλο μου!! πρως το παρον εχουμε τα μικρα που γενιουντε συνεχεια... σημερα εσκασαν μυτη απο την 3 γεννα.. αντε να δουμε...χαχαχαχα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση, μικρά από τα Labidochromis hongi kimpuma red top έχεις βγάλει?
|
||||
|
||||
![]()
γνωμη μου οτι οι διαστασεις δεν επιτρεπουν μεγαλο ψαρι , πανω απο 20 - 25 εκατοστα
αλλα πες μας τι ψαρι βρηκες ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δυστυχος δεν εχουν μπουκωσει τη θυληκια... θα ηθελα πολυ να δω κι εδω τετοια μικρα... μεχρι τωρα εχουν ξεπατωθει τα red zebra... ![]() ![]() ![]() περιμενω την τεταρτη συνεχομενη γεννα... ------------------------- Παράθεση:
επιδη μου αρεσει να κανω κατα βαση κατι σωστο το ψαχνω κι εγω αναλογα με το ενυδρειο που διαθετω... ασχετα οτι ξαφνικα μπορει να με δειτε με κανενα 1000+... εκει να δεις γλεντια... το ψαρι που εχω δει και το θελω στην φυση μεγαλωνει αρκετα αλλα στα ενυδρεια μπορει να φτασει μεχρι τους 35-40 εκατ. γραφει πως τα ενηλικα χρειαζοντε περιπου 120 μηκος και τουλαχιστον 200 λιτρα ενυδρειο για να ειναι καλα... ![]() οποτε εμενα με περνει μια χαρα... ![]() ονομα δεν θα πω ετσι για να σκασουν κατι ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 26-10-08 στις 09:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οποιο ψαρι και αν ειναι αυτο , δεν υπαρχει περιπτωση να γινεται 35 - 40 εκατοστα και να θελει 200 λιτρα , που το ειδες αυτο ;
------------------------- Παράθεση:
![]()
![]() διαθετω καλλιεργειες ζωντανων τροφων για τα μελη του πανελληνιου συλλογου φιλων του ενυδρειου ![]() Νικος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fishme1 : 26-10-08 στις 12:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχω λογο να παω οτι θελω απλα για να το βαλω στο ενυδρειο μου!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ SORY ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια οσο ψαχνω για τα Thorichthys meeki
βλεπω οτι δεν γινοντε πολυ μεγαλα... ![]() ![]() ![]() η κανω λαθος...??
|
|||
|
|||
![]()
ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ HELP!!!
PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE E!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πηγαινε στην ενοτητα γενικα θεματα και ρωτησε οτι θελεις... για να κανεις νεο θεμα πας στη ενοτητα που θελεις και πατας το κουτακι πανω αριστερα που λεει νεο θεμα...
|
|||
|
|||
![]()
Πατας την Κατηγορια που σε ενδιαφερει (πχ Αρχαριοι γλυκου νερου) κι οταν μπεις απανω αριστερα εχει ενα κουμπακι που γραφει New Thread. Το πατας και γραφεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγνωστο ψαρι | harilaos | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 10 | 21-11-13 23:25 |
ψαρι σαν δελφινη | slk200gr | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 24-03-08 15:10 |
Νεκρο ψαρι... :( | Αγγελος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-01-08 16:03 |
ψαρι καθαριστης | dioninje | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 28-02-04 02:51 |
Tι ψαρι ειναι ;;; | george | Malawi | 26 | 26-09-03 00:03 |