|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε η γνωμη μου ειναι να βαλεις αμμο θαλασσης και θα εισαι τελεια!!!!
κι εγω αμμο εχω και μαζι με πετρες ασβεστολιθηκες εχω μετρισεις οτι πρεπει για κιχλιδες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αλλά ο Hary αναφέρει ότι το νερό το περνά απο Α/Ο, κάτι που σημαίνει ότι η οξύτητα και οι σκληρότητες του νερού θα είναι πολύ χαμηλότερες απο αυτές που έχουμε εμείς στο νερό δικτύου. Οπότε θεωρώ ότι ο αραγωνίτης (που κάνει καλύτερη "δουλειά" απο την άμμο θαλάσσης) είναι μονόδρομος.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έτσι σκέφτομαι και εγώ η Α/Ο είναι μονόδρομος γιατι το νερο του δικτύου αν και είναι κατάλληλο για κιχλίδες σε τιμές ΡΗ, ΚΗ, GH περιέχει Ε-cal βακτήρια και άλλα πληθόρα βακτηριδίων που είναι θανατηφόρα για μικρούς οργανισμούς!! (όπως ψάρια και επικύνδηνα για τον άνθρωπο, κοινός ούτε τα δόντια σου δεν κάνει να πλένεις με αυτό) Εχω χάσει γύρω στα 10 cardinal tetra οταν πήγαινα για δισκοενυδρείο και 5-6 gappy οταν το γύρισα σε σκληρο νερό μεχρί που το πήρα χαμπάρη οταν έδωσα στην χημικό μου να μου κάνει ανάλυση νερού με καλιέργεια βακτηριδίων (έχω εσωτερικό χημείο στην εταιρεία μου) αν και εγώ δίνω κατατακτήριες για 2ο πτηχειο για χημικός σε 2 μήνες οπότε κατι προσπαθώ και μαθαίνω. Οπότε μάλλον σίγουρα αραγωνίτης και εύχαριστω και για τις πληροφορίες για ΡΗ, ΚΗ, GH μάλλον θα παρασκεύάζω νερό 1-2 μέρες πριν την αλλάγη ΄χρησιμοποιόντας σόδα΄κ λίγο ιχνοστοιχεία και θα του κάνω μέτρηση μεχρι να φτάσω στα επιθημητά επίπεδα τιμών.
|
|
||||
|
||||
![]()
το βρωμικο που δινει η οσμωση εχει και αυτο βακτηρια ; αν οχι μπορεις να το χρησιμοποιησεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Altolamprologus calvus
Paracyprichromis nigripinnis(γνοστο κ οσ blue neon) Neolamprologus cylindricus(απο αυτι βαλε 1 μονη τισ γτ ινε αγρια κ καταλαμβανι μεγαλο πεδιο κιριαρχιασ) Neolamprologus tretocephalus(κ απο αυτι 1 βαλε γτ ινε τα ιδια με τιν προηγουμενη αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο) Julidochromis regani(απλα ιπεροχη κιχλιδα...καλιτερα να βαλισ 3-4 τετιεσ να ισε ισιχοσ) pseudotropheus crabro(πολι ομορφεσ κιχλιδεσ επισισ βαλε 3-4) αυτα απ εμπιρια |
|
||||
|
||||
![]()
mallawi με tanganyika ;
και οπως λεγαμε και σε αλλο θεμα για ποιον λογο να εχεις ενα ψαρι που δεν θα δεις την συμπεριφορα του ; καλυτερα μην το βαλεις καθολου - μιλαω για αυτα που προταθηκε να μπουν μονα τους , κριμα δεν ειναι ; |
|
|||
|
|||
![]()
οχι μια χαρα σιμπεριφερετε το σιγγεκριμενο ιδοσ μονο του κ εγο τα εχο μονα τουσ κ ινε αρχοντεσ εκι μεσα....με αλλα ψαρια του ιδουσ δε τα πανε κ ιδιετερα καλα πεζι ξιλοφορτομα τρελο γιαυτο λεο μονα τουσ...παντοσ αυτοσ σινδιασμοσ μαλαουη κ τανκανικα που προτινα ινε πολι καλοσ κ περα απο καπια βασικα κινιγιτα που εχουν κ τι πλακα τουσ στι τελικι δε ιπαρχι τπτ παραπανο σε θεμα τσαμπουκα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|