|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλά τελικά αν βάλω και δεύτερο φωτιστικό της Juwell που κοστίζει με τις απλές Τ5 110 ευρώ δεν μου μένει χώρος μπροστά για να αλλάζω νερό. Σκέφτομαι λοιπόν να προσθέσω 2 λάμπες με μετασχηματιστή και ακροφύσια κοντά στο κεντρικό φωτιστικό για να κερδίσω χώρο. Αυτό το αναλαμβάνει το Waterin αλλά κοστίζει 150 ευρώ με λάμπες. Είμαι υπό σκέψη και πάλι ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
To δευτερο φωτιστικο το βγαζεις και το ακουμπας πανω στο πρωτο, ευκολα και γρηγορα
λαμπες και ακροφυσια κρεμασμενα απο το πρωτο ειναι η παραγκα του καραγκιοζη. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
(Βέβαια θα έχω ανακλαστήρες) για να μην φεύγει το φως..... Απλά δεν θα είναι και τόσο ωραίο. Εσύ τι λες; |
|
||||
|
||||
![]()
Για καποια μοντελα η juwel εβγαζε κοντα flaps ωστε να κλεινει το καπακι.
To νεο φωτιστικο ερχεται με καπακια μαζι, τα οποια αν κοπουν ισια μπορουν επισης να κλεινουν. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν πάρεις το ballast απο ένα κατάστημα ηλεκτρολογικό θα το πληρώσεις πολυ λιγότερο + 33 ευρο τα ακροφύσια της arcadia + κόστος για τις 2 Λάμπες . και θα έχεις κάνει παρόμια δουλειά! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσα Watt θερμαντήρα για 840l? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 10-01-07 14:55 |
Πόσα mm είναι; | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 11-01-06 23:15 |
Πόσα Κέλβιν? | filoxenos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-12-05 01:21 |
Πόσα λίτρα; | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-04 11:19 |
Αντιστοιχία PC και Standard fluorocent bulbs | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-11-04 21:11 |