|
|
|||
|
|||
![]()
δε μου λετε ρε παιδια, εγω που δεν εχω μετρησιμα νιτρικα στα test, κοντευω ομως να παθω λουμπαγκο απο το μαζεμα της αλγης, πιστευετε οτι αξιζει να δοκιμασω την μεθοδο?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶λλωστε τα κοράλλια σου δεν αξίζουν μια και να τα χάσεις στην τελική.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μαρίνο να την δοκιμάσεις γιατί πιστευω πως και νιτρικά έχεις και (πιθανόν) φωσφορικά αλλά δεν μπορεί να μετρήσεις γιατί τα καταναλώνει η άλγη. ¶λεξ τα είπαμε και κατ΄ιδίαν. Σου είπα με τι τρόπους μπορείς να μειώσεις τα Νο3 πρίν να προχωρήσεις σε χημικές μεθόδους.Το σκίμμερ σου λέει η εταιρία οτι κάνει για τόσα λίτρα, κατα την άποψη μου δεν είναι για παραπάνω απο 400 (με το δικό σου στοκάρισμα)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
για το γλυκο νερο τιποτα? Αντε Κωστακη ακομα Ψαχνεις?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπόρεσα ρε Αντώνη να βρω τπτ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα τους βαλω ενα μπουκαλι ολοκληρο μεσα τοτε και ας πιουν οσο θελουν.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να πάρεις και βίντεο να μην χάσουμε το θέαμα!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() τωρα αμα χασω τα κοραλια τι θα κανω, το πολυ πολυ να φτιαξω κανα παλιοενυδρειο με δισκους... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες του άρθρου που έβαλα στο πρώτο ποστ (για τυχόν διευκρινήσεις εδώ είμαστε) δεν έχεις να χάσεις και να φοβηθείς τπτ!Μια λέξη που επικρατεί στο χόμπυ μας και κυριαρχεί και σε αυτή την μεθοδο ...ΥΠΟΜΟΝΗ!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικά όλοι εσείς που το τολμήσατε, τι έγινε??? εντυπώσεις ??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρέα γιατί ψάχνεσαι???Έχουμε τπτ??
![]()
|
|