|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι κοντά το μπαλκόνι, για το άδειασμα, μπορείς να συνδέσεις ένα λάστιχο στη σκούπα βυθού, και να διώχνεις το νερό κατευθείαν.. Αλλιώς, μπορείς να πάρεις ένα 30λιτρο βαρελάκι (από χρωματοπωλείο) για τρόφιμα (ελιές κ.τ.λ.) με καμιά 10αριά-15αριά ευρώ!
Για το γέμισμα τώρα, αν πάλι δε φτάνει το λάστιχο (ή δε θέλεις να γεμίζεις το σπίτι με νερά), και αν δε θέλεις να ρίχνεις το νερό κατευθείαν μέσα με τον κουβά (γιατί πέφτει με ορμή και στα κάνει άνω κάτω), μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις ένα ποτιστήρι (π.χ. 10 λίτρα) και να κάνεις τη διαδρομή μπάνιο-ενυδρείο μόνο 2-3 φορές.. Πιο ακριβή λύση είναι μία eheim compact αντλιούλα, να ανεβάζεις το νερό από το βαρελάκι στο ενυδρείο.. Με τον καιρό, η αλλαγή δε θα σου παίρνει πάνω από 5-10 λεπτά..
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, τελικά το επιχείρισα με τη βοήθεια ενός κουβά και άλλαξα το 45% και όπως μας λέει η χημεία, το ΝΗ4 έπεσε στο 0,5. Ξανάγινε βέβαια το σπίτι κ***ς λίγη ώρα πριν φύγω, αλλά άξιζε.
![]() Μέχρι το Σάββατο που θα έρθω στο σύλλογο και θα πάρω μπόλι θα κάνω μεγάλες αλλαγές μια φορά τη μέρα & ο θεός βοηθός! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια και εισαι Πειραιωτης πηγαινε κατω στην αγορα στη Νικητα.
Πηρα αυτο 60 λιτρα με 17¤, εχει και πιο μικρα (που θες εσυ) και πιο μεγαλα με αναλογες τιμες. (ειναι για τροφιμα, ελιες κλπ δλδ καταλληλο για τα ψαρια) ![]() Θελει προσοχη μονο πως θα το ριχνεις για να μη γινει χαμος μεσα. Ετσι παιδευομουν και γω στην αρχη. Τωρα εγω εχω παρει μια αντλια (27¤) με ρυθμιζομενη ροη που τη βαζω μεσα στο βαρελι και ανεβαζει με λαστιχο το νερο στο ενυδρειο με οση ροη θελω.
|
||||
|
||||
![]()
Καινούριο μπόλι από τη συνάντηση του συλλόγου = ΑΜΜΩΝΙΑ 0 σήμερα το πρωί!
![]() ![]() ![]() Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Και σας ευχαριστούν και τα γκαπάκια μου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έριξες και αλατάκι?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, χτες. Κάθε 2 μέρς είναι καλά;
Ξαναμέτρησα και την αμμωνία χωρίς να κάνω αλλαγή νερού και είναι πάλι 0. Απίστευτο μου φαίνεται μετά από καθημερινές αλλαγές χωρίς σπουδαίο αποτέλεσμα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βάζεις αλάτι συνέχεια!!!!
Αυτό που θες είναι να υπάρχει λίγο αλατάκι μια και στα ζωοτόκα αρέσει! ΄ Μην τα κάνεις παστά !!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπόλι για νέο ενυδρείο | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-03-08 18:14 |
Ζητείται μπόλι. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 14-02-08 21:59 |
Γιατί πέφτει συνεχώς το Ph? | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 06-12-07 23:08 |
Αμμωνία | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-02-07 21:16 |
Να πέφτει νερό ή να μην πέφτει | moogy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-04-04 02:32 |