|
|
||||
|
||||
![]()
Το παιδί δεν τοβρίσκω.NO2=0
Τι να κάνω;Να ρίξω λίγη ακόμα αμμωνια ή θα γίνει τίποτα;Δεν εχω πάρει ακόμα τις τροφές αλλά έχω τις άλλες(φιλαράκια)αλλά και τροφές γατοψαρων.Επειδή πέφτουν απανωτά διαγωνίσματα και απροειδοποιητα πρέπει να κάτσω να διαβάσω.Ευχαριστώ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σύντομα λοιπόν:
- Κάθε μέρα μετρήσεις ΝΗ4, ΝΟ2 και ΝΟ3.. - Προσθήκη αμμωνία 1ml (αν ΝΗ4=0) (σύνολο 5 λεπτά - και μετά διάβασμα full!) - Αν φύγεις, ρίξε 3-4 ταμπλέτες για γατόψαρα.. - Ψάξε τον τύπο με τα ψάρια..
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι οπως μας τα λες και δεν εχεις κανει κατι λαθος το ενυδρειο σου ειναι στρωμενο!!!!
να ριχνεις καθε μερα αμμωνια δεν θα εχεις προβλημα!!! εχεις βακτηριδια που δεν θα αφηνουν τιποτε σε λιγες ωρες... τωρα, επιτελους... βρες ψαρακια!!!!! ![]() ![]() ![]() ευχομαι να ειναι σωστες οι μετρισεις... λογικα και να μην ειναι καπου κοντα εισαι στο στρωσιμο οποτε, μην αγχωνεσαι... καλη συνεχεια και καλο διαβασμα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ.Θα συμπληρώσω αμμωνία τώρα.Και θα διαβάζω πολυ,να γίνω φυσικοθεραπευτής να ανοίξω ενα φυσικοθεραπευτήριο σε χωριό και να παρέχω σε ηλικιωμένους με λιγότερα λευτά φροντιδα,να ανοίξω ενα γυμναστήριο στην Κηφισιά(διπλα στο water inn) και αλλο ένα στα βόρεια προάστια (να τρώω τα λευτά των πλουσίων εφόσον εχουν αρκετά)και τέλος με τα λευτά που θα βγάζω να φτιάξω ενα ενυδρείο με σκαλάρια που είναι το όνειρό μου
|
||||
|
||||
![]()
διαβαζε και θα κανεις απο ενα ενυδρειο σε καθε γυμναστηριο και 2 στο φυσικοθεραπευτηριο να ηρεμουν οι ηλικιωμενοι...
![]() και εγω θα γινω ο πλουσιος που θα μου τρως τα λεφτα στο γυμναστηριο σου...αυτο της κηφισιας...για να με βολευει με το water inn.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
που θα πάει. Θα το φτιάξεις, δε θα το φτιάξεις?
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μετα απο μια σουπερ κουραστική μερα εχω τωρα λίγο ελεύθερο χρόνο.Εκανα μέτρηση αμμωνίας και είναι λίγη.Πρόσθεσα τωρα 1μλ αμμωνία.Τωρα θα μετρήσω no2 κ' no3.Oσο θα λείπω τι ποσότητα αμμωνίας να ρίξω μια και καλή;Εχω και αλλο πρόβλημα με το no2.Βάζουμε σε ενα σωλήνα απο πέντε σταγόνες(reagent 1 - reagent 2)και 5ml ενυδρείου;Ή βάζουμε σε ξεχωριστούς σωλήνες στον ενα 5ml & reagent 1 και στον αλλον 5ml &reagent 2.Γιατί το no3 λεει x2 των 5ml σε αντίθεση με το νο2 που θέλει χ1.Αν είναι έτσι μάλλον βάζουμε σε ξεχωριστούς σωληνες αλλιώς θα βάζαμε 20ml στο no3 δηλαδή θα ξεχίληζε ο σωλήνας.Θα κοιτάξω στις οδηγίες αλλά αν μπορείτε να δείτ και εσείς οδηγίες μεσω ιντερνετ θα με βοηθήσετε.Και τέλως έχω 2 ειδών άλγες.Μια την ωραία που είναι ανοιχτό πράσινο και κολλάει στις πέτρες δείνοντάς τους ενα ωραίο χρώμα και αλλη μια σκουρα πράσινη σαν μαλί ενα πράγμα που είναι σαν φυτό κάπως και κουνιέται
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |