|
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα συγνώμη αν στο χάλασα φίλε το πρότυπο των αρχάριων χαχαχαχαχα. Λοιπόν νομίζω για δεύτερη επιλωγή θα πω αγγέλους, μου αρέσει πολυ οι αρμονία που κοινούντε στο νερό απέχουν κατα ΄πολύ απο τους δίσκους αλλα δεν πειράζει θα το αντέξω
![]() ------------------------- Κοίταζα παντού για ενυδρεία και πιο πολυ μου άρεσε αυτή η εταιρία. Είναι πορτογαλικής προέλευσης. www.aquatlantis.com και το όνομα του ενυδρείου είναι το EVASION67. Στην τιμή μου συμπεριέλαβε και εξωτερικό φύλτρο γερμανικής κατασκευής εντελός αθόρηβο που τοποθετίθηκε μέσα στο έπιπλο, η θερμάστρα και το οξυγόνο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolos28 : 22-10-08 στις 11:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μαζί με "αγγέλους" (μάλλον Pterophyllum scalare εννοούμε) μπορείς να βάλεις Corydoras, Pencilfish και Hatchetfish...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστώ Αποστολη, θα ακολουθήσω την συμβουλή σου
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχεις αρχισει.... καλο ειναι να αρχισεις διαδηκασιες στρωσιματος...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχω αρχισει τισ διαδικασίες στρωσίματος και μόλις είναι έτοιμο θα κάνω ένα τεστ και μετα να ρχίσω να βάζω σιγά σιγά τα ψάρια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με τι τροπο το στρωνεις??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Πάντως και τα juwel τελειως αθορυβο φιλτρο εχουν....... Εγώ ημουν μεχρι προσφατα στο παρα πεντε να παρω το evasion το 2μετρο......(τελικα ομως μου πεφτει ...μικρο----Θα παω σε 2,50μ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|