|
|
||||
|
||||
![]()
γλυκο νερο κοινωνικο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Γράφεις πιο πάνω για ξύλο που ευχαριστεί π.χ. τα γατόψαρα γι' αυτό και σε ρώτησα τι ενυδρείο θέλεις να στήσεις.
Από την στιγμή που δεν έχεις κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις από το ξύλο δεν σε απασχολούν δηλαδή τα χουμικά και οι τανίνες μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιον τύπο θέλεις από τους πιο πάνω και σύμφωνα με την αισθητική σου.
|
||||
|
||||
![]()
Red moorwood προσωπικά το θεωρώ το ωραιότερο ξύλο με διακλαδώσεις ειδικά για δισκοενυδρείο είναι τέλειο . Ενα πρόβλημα έχει ότι μπορεί να μην βυθιστεί ποτέ και είναι δύσκολο να βρεθεί ( εγώ προσωπικά το έχω βρει μόνο από μαγαζιά του εξωτερικού ) . Αν το έχεις βρει στην Ελλάδα κάπου μου λες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορω για παραδειγμα να βαλω κατα βαση π.χ. 2-3 ριζες savvanawood και μια ριζα μικρη Moorkienwood (διαβασα οτι ευχαριστει ιδιαιτερα τα catfish)?
παραδειγμα αναφερω τωρα... @ΧρηστοςΠ ολα τα ξυλα αυτα τα βρηκα στο aquaristic.net |
|
||||
|
||||
![]()
σαβάνα, μανγκρόβια και μοπάνια έχει κι ο Αζόρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κατάλαβα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα οποτε δεν πολυ παιζει ρολο το ξυλο που επιλεγεις...?
τα ξυλα γενικα μαλακωνουν το νερο? |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως απελευθερώνουν χουμικά οξέα και τανίνες όμως θέλεις μεγάλη ποσότητα ξύλου για να έχεις αλλαγή στο νερό!
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα απο ενα σημειο και μετα σταματαει η απελευθερωση?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες Ξυλα | Satriani | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 05-05-08 15:04 |
ΞΥΛΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-10-07 14:02 |
Ερωτηση για ξυλα | spookie | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 28-09-07 05:43 |
ριζες? | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-09-07 14:37 |
Ριζες Ριζες Ρίζες παντού | drakoulis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-12-05 20:05 |