|
|
||||
|
||||
![]()
westie δεν ειναι κακο να παρεις μια βοηθεια αν καποιος μπορει να στη δωσει...
επιδη εχεις προσπαθησει πολυ κριμα ειναι να μην μπορεις να χαρεις το ενυδρειο με τα ψαρακια που ονειρευεσαι... αν σε βοηθησει καποιος ( αν υπαρχει κανεις ) θα βαλεις ψαρακια σε 1-2 μερες αν τα βρεις... σκεψου το...
|
||||
|
||||
![]()
αφου ενημερωσεις πρωτα βεβαια τους γωνεις σου για αυτο, μην γινει και τπτ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να εβλεπες σήμερα το δωμάτιο μου θ πάθαινες την πλάκα σου.Το καλύτερο ήταν οταν το πορτοκαλί λαστιχάκι πιάστηκε ανάμεσα στο κούμπβμα και στον κάδο και πεταγόταν απο εκεί το νερό.Μπόλι τελικά θα πάρω απο τον γυμναστή μου που αν και είχε 4χρόνια γκαλαχερ δεν είδε θανάτους παρα μονο ενα βιντεάκι που μου έδειξε με ενα ατυχο πλεκο που έγινε τροφή.Το γκάλαχερ του είναι 31εκατοστα και το είχε στο ενυδρείο του μέχρι που χτήπησε με τόση δυναμη στο τζάμι που παραλίγο να το σπάσει.Τωρα πρέπει να πέθανε.Θα του προτείνω το σαιτ για συμβουλές.Θα μπορέσω να μπολιάσω απο αυτόν;Αν και φοβάμαι μην ξαναγίνουν τα ίδια.
Αν πάρω νερο και το σφουγγαράκι απο το 96λιτρο και το σπουγγιξω στο 120ρι θα εχει μπολιαστεί;
|
||||
|
||||
![]()
θα παρεις τα υλικα απο το φιλτρο στο 96λιτρο και θα τα ξεπλυνεις μεσα στο νερο που εχε το 120λιτρο...και μετα τα ξεπλυμενα υλικα θα τα βαλεις παλι πισω στο 96λιτρο....
ετσι το 120λιτρο θα ειναι μπολιασμενο....να διευκρινισω κατι που δεν καταλαβες??
|
||||
|
||||
![]()
Οχι.Εφόσον δεν υπάρχει κύνδυνος διαρροής οχι
![]() Ευχαριστώ sir-panos ![]() ------------------------- επίζω και πιστεύω πως τον επομενο μήνα θα είναι εκπλκτικό το ενυδρείο. Αν και θα αναβαθμυστει σε κανα 6-7μηνες με το 400αρι της τζούελ(εκεί να δείτε ποσο θα φοβάμαι να ανοίξω φίλτρο) ![]()
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 19-10-08 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν επικεντρωσεις την προσοχη σου σε αυτο το ενυδρειο που ασχολεισαι και δε σκεφτεσαι ακομη μεγαλυτερα ενυδρεια για αργοτερα (εχεις χρονο αφου στησεις αυτο να σκεφτεις για επομενα) και προσεχεις οτι σου λενε τα παιδια εδω..σιγουρα μπορεις να κανεις ενα πολυ ομορφο και σωστα στημενο ενυδρειο.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |