|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Thanks! |
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε αυτο το υπομνημα με ευκολα φυτα...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 αν τωρα μιλαμε για ελαχιστο φως...οι anubias ...java fern..kai java moss...θελουν ελαχιστο φως.... μπορεις να βαλεις πολλα ξυλα και πετρες καλυμμενα απο μοςς και με αγκιστρωμενα πανω τους ανουμπιες και μικροσοριουμ (java fern)... αυτα ειναι απο τα αγαπημενα μου φυτα με ελαχιστο φωτισμο... απο εκει και περα υπαρχουν και αλλα στο υπομνημα αλλα λιγο πιο απαιτητικα και αλλα οχι...
|
||||
|
||||
![]()
Thanks!
Δηλαδη να το παρουμε απο την αρχη, αν εσεις ειχατε αυτες τις λαμπες που εχω τωρα τι θα μπορουσατε να βαλατε και ποσα φυτα(!?!) ------------------------- Αν σου πω οτι παραλιγο να παθω εγκεφαλικο θα με ποστεψεις? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarevock : 18-10-08 στις 11:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Echinodorus Cryptocoryne Anubia Java Moss Java Fern
|
||||
|
||||
![]()
εμ...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο ποσοτητα οσα θες....
τα 3 φυτα που σου ειπα ειναι σιγουρα οκ...απο εκει και περα...νομιζω σε αυτα τα βατ και οι κρυπτοκορινες και οι βελισνεριες δε θα ειχαν προβλημα.... οσο για εχινοδωρους ντοματιες και απονογετον δεν εχω δοκιμασει σε τοσο λιγο φως να σου πω...μπορεις να πειραματιστεις παιρνοντας ενα δειγμα απο τα ευκολα φυτα που σου αρεσουν και οποια σου πανε καλα με αυτα τα βατ να αυξησεις τον αριθμο τους...
|
||||
|
||||
![]()
μερικα παραγειγματα φυτεμενων με πολυ ευκολα φυτα...
|
||||
|
||||
![]()
Αααααααααααααχ! καπως ηρεμισα (αποστόλη λιγο ελειψε να το παθω σοβαρα), δηλαδη συνεχιζω με τις λαμπες που εχω και βαζω απο τα παραπανω φυτα που μου υποδειξατε παιδια ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον κατι σε γκαζον μπορω να βαλω? ή δεν μας φτανει το φως?
------------------------- up! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarevock : 21-10-08 στις 08:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
...σε ΤΡΟΜΑΞΑ ε??? νόμισα μιλούσαμε για "φυτεμένο"... κατί σαν αυτό http://www.aquapage.eu/Prvky/Akvarium_hlavni.jpg , αλλά σε μεγαλύτερο...
![]()
|
|