|
![]() |
#1 |
ΑΥτόματο φαγητό?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Αν λυπώ για αρκετές μέρες... υπάρχει τίποτα που το βάζεις στο ενυδρείο και ταΐζει αυτόματα τα ψάρια? αυτό γίνεται αυτόματα με τις ταΐστρες και μόνο?
και πόσες μέρες διαρκεί αυτό αν υπάρχει? ευχαριστώ |
|
Εμφανίσεις: 6652
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ποσες μερες θα λειπεις ? |
|
|||
|
|||
![]()
γλίτωσα απο αυτές!!!! είμαι φοιτητής δεν έχω ακόμα βαρύ!!! σίγουρα θα λείπω 15 μέρες. + - τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια εχεις μεσα? και ποσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω 1 γλύφτη 1 κογκολεζο 1 ξυφομαχω κ 2 gabi απο τι μου είπανε στο πετ σοπ. εμενα βεβαια δεν μου μοιάζουνε..
στελνω φωτό να τα δείτε. κ να μου πείτε. αυτα έχω. το νέρο τρέχει 4 βδομάδες περίπου. κ σκεφτομαι να το αφήσω έτσι το δεκέμβρι αν πάνε όλα καλά. απλά σκέφτομαι απο τώρα να ξέρω τι να κάνω... |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε μεχρι το δεκεμβρη εχεις αλλα να διορθωσεις...ο κονγκολεζος ειναι το χρυσοψαρο με τη διπλη ουρα? γιατι εδω ετσι τους λενε..αν ναι..να ξερεις οτι κραταμε τα ψαρια του κρυου νερου χωρια απο τα τροπικα...
σε ποσα λιτρα τα εχεις?? δεν ειναι γκαπυ ειναι μολυ αν βλεπω καλα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δέκα μέρες χωρίς φαγητό? | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-09-08 10:35 |
Απορίες για φαγητό χρυσόψαρου | maria_i_asxeti | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-04-08 08:16 |
Φαγητό δίσκων | Noni | Δίσκοι | 12 | 18-04-07 09:50 |
Αυτόματο σύστημα αλλαγών. | Μάγγος Θωμάς | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 10-03-06 10:41 |