|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν εννοεις οτι απο ψαρια εχεις 4 γκουραμι και τον "γύφτη" (πλεκο)...λυπαμαι αλλα δεν ειναι γκουραμι οι κιχλιδες που φαινονται στη φωτο...(και δεν εννοω τα ραμ)....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτές οι κιχλιδες μεγαλώνουν πολύ;είναι αρκετά τα λίτρα μου;
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα εμενα μου θυμιζουν χωρις να ειχα ποτε , λογω σχηματος severum και λογω χρωματος tilapia buttikoferi ή καποιο αλλο ειδος tilapia και σιγουρα δεν κανουν για τα λιτρα σου ποσο μαλλον για τα φυτα σου
|
|
||||
|
||||
![]()
σχετικά καλή η προσπάθεια αλλα... βρε παιδί μου... κάτι δε μου "κάθεται" σ'αυτό το ενυδρείο... μήπως έχει αφίσα με φυτά απο πίσω...? μήπως επειδή δεν "εστιάζει" κάπου το setup...? μήπως επειδή τα φυτά είναι λίγο "αλαλούμ"...? μήπως μπορείς να ανεβάσεις καμία καλύτερη φωτό να δούμε λεπτομέρειες???
|
|||
|
|||
![]()
Οι φωτό είναι από κινητό γι'αυτό δεν φαίνονται καθαρά.η αφίσα πίσω δείχνει μόνο φυτά.προτάσεις- διορθώσεις καλοδεχούμενες!σας ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τα ψαρια ποιος στα εδωσε για γκουραμι ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι.τα είχε στο ενυδρείο μαζί με διαφορά γκούραμι.μου άρεσαν κ τα πήρα.απλά θέλω να μάθω αν κάνουν τελικά για τα λίτρα μου αλλιώς θα τα επιστρέψω αν είναι να βασανίζονται στο μέλλον.σε pet shop 3,5¤ το ένα.
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον ειναι http://www.cichlidae.com/gallery.php?genus=Heros
και οχι δεν κανουν για τα λιτρα σου να τα επιστρεψεις και να τους βαλεις και χερι που σου τα δωσαν |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτα στα δωσανε για γκουραμι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|