|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο!!!!
ωραίο αποτελεσμα μου αρεσει πολυ!!!! ![]() ![]() και η μικρή λίμνη από πάνω άπαιχτη, ωραίο αποτέλεσμα... αγορασμένα ή τα εφτιαξες μονος σου τα βράχια? |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα βράχια ήθελα να ρωτήσω κι εγώ! Πως τα έφτιαξες; μοιάζουν πολύ με εννιαίο φυσικό βράχο. Μου θυμίζει την τεχνική αυτών που κάνουν μακέτες.
Στο μόνο που θα διαφωνίσω είναι που φαίνονται οι γλάστρες, αυτές που είναι επάνω στα βράχια, αφού λες ότι οι άλλες θα καλυφθούν με το νερό. Πάντος έγινε πολύ όμορφη, κι όταν με τον καιρό τα βράχια θα "λερωθουν" θα δείχνει ακόμα πιο όμορφη!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Καποιος φιλος, συνεργατης στη δουλεια ο οποιος ειναι επαγγελματιας στο ειδος του τεχνητου βραχου, εχει φτιαξει τη δουλεια.
Στην τοποθετηση των βραχων εβαλα κι"εγω το χερακι μου, τον βοηθησα δηλαδη αφου ηταν μεσα στους ορους εργασιας ![]() Η κατασκευη των βραχων, οι ενωσεις και το τελικο φινιρισμα ηταν δουλεια του φιλου, ο οποιος παιδια πραγματικα ειναι καλιτεχνης. Και ναι Loucy οπως τα λες ειναι. Κοματια ειναι τα παιρνεις τα ενωνεις μαζι και φτιαχνεις οτι θελεις και οπως θελεις. Οσο για τις γλαστρες θα γινουν το ιδιο χρωμα με τους βραχους ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Καλή συνέχεια!!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οσο γι"αυτον που ειπε οτι η ζωη αρχιζει στα 40 μαλλον για παρηγορια το ειπε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε καταλαβαίνω,
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ προσπάθεια αλλά όμορφο αποτέλεσμα.
Μπορείς στο χώρο τις γλάστρας να βάλεις ένα ηλιακό φωτιστικό , που είναι σε στιλ βράχου . |
|
||||
|
||||
![]()
Μια ζωγραφια εκανες μπραβο.
Η παλια λιμνη ηταν ομορφη αλλα αυτο το νεο στησιμο ειναι απεριγραπτου καλους. ![]() ![]() ![]() Να ρωτησω κατι και εγω για τους βραχους, απο τι υλικο ειναι φταγμενοι; απο ITOM; πως τους ζητας απο της μαντρες με πετρωματα σαν τεχνητο βραχο; Με εβαλες σε σκεψεις ![]() Γνωμη μου μιας και την ακουσες για τα καλα για της γλαστρες ![]() 1.. μπορεις να βαλεις ποιο μικρες γλαστες και να της σκεπασεις απο πανο με να υλικο σαν τριμενο γκαζον να το πω καπως ετσι μιαζει το πουλανε τα ανθοπωλεια 2.. να βγαλεις τελειως της γλαστες αυτες που ειναι εξω απο την λιμνη και να βαλεις μονο χωμα. Οπως σωστα σε ειπε ο Tolis για να μη χασεις αν οχι ολο αλλα μεγαλο ποσοστο γονου κουνουποψαρα οχι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
Επιτελους , ετοιμος !! | Tricky | Fish Only | 4 | 22-02-06 11:16 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Επιτελους τελειωσε !!! (ή οχι ;) | george | Malawi | 12 | 30-01-03 15:03 |