|
|
|||
|
|||
![]()
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν φταιει αυτο που σου ειπαν στο καταστημα, μια χαρα ειναι ενα 2224 + ενα εσωτερικο φιλτρο για τα λιτρα σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό λέω και εγώ!! Αλλα δέν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει!! Με ενδιαφέρει πολύ το χόμπι και αυτή τη στιγμη νιωθω τόσο απογοήτευση που σκέφτομαι να τα παρατήσω.
Παρα ταύτα θεωρώ οτι το πρόβλημα είναι απο το νερό του δικτύου (καποιο βακτηριο που προσβάλει τα ψάρια θανατηφόρα) μιας και το νερο προέρχεται απο γεωτρήσεις και δεν είναι κατάλληλο για να το πιείς. Βρήκα στο aquaristic αυτό το σκέβασμα καταπολέμησης βακτηρηδίων http://www.aquaristic.net/shop.php/s...r%201.000%20l/ αλλα δεν ξέρω τι κανει και αν είναι κατάλληλο για την περίπτωσή μου!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ok για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις!! αλλά εχείς να προτίνεις κάτι? κάποιο αντιβακτηριδιακό ίσως? μήπως κανα αντιμηκητιακό?? γιατι έχω χάσει γύρω στα 30 ψάρια με θεωρητικά άψογο νερο! |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό του δικτύου το πίνετε ;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι βέβαια ειναι άκρος ακατάλληλο!! εγω προσωπικά ουτε για τα πόδια δεν το θεωρώ κατάλληλο!! αλλά πριν τα guppy k platty το περνούσα απο Α/Ο
|
|
|||
|
|||
![]()
Εβαζες 100% ΑΟ η το εκοβες με νερο βρυσης?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim professionell 2224 problem | balog | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-01-07 20:49 |
5 ωρες για το eheim 2224 | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-12-05 07:10 |
EHEIM 2224 εξωτερικό φίλτρο | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-05 11:49 |
eheim 2224 profesionell | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 11-11-04 16:04 |