|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως την έχω 5 χρόνια τη Φροντόζα μου και είναι φανταστικό ψάρι φίλε!Πάντως επειδή δεν είχα χώρο την έβαλα μαζι με 4 labidochromis yellow και είναι μια χαρά!Τώρα η δικιά μου είναι γύρω στους 16 πόντους!
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε αμα εχεις λιτρα βαλε 4 5 φροντοζα και κανε μια φαμιλια με φοβερα ψαρια !!!!!!!!!!!
------------------------- μονες χωρις αλλα ψαρια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 11-10-08 στις 18:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 15-10-08 στις 15:12 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καταρχάς διαφορετικές συνθήκες νερού, διαφορετικές συνθήκες διατροφής , μπορεί να πηγαίνουν όλα καλά αλλά μια φροντοζα απο μωρό να την είχες σε 5 χρόνια θα είχε γίνει στα ανάλογα λίτρα 35 cm ακι όχι μόνο 16 , άρα το ψάρι σου ζορίσεται και δεν ζεί φυσιολόγικά διαβάζουν και μερικά άτομα που μπορεί αν μην έχουν γνωσεις και αυτό μπορεί να τους μπερδεψει και να προβούν σε λάθος ενέργειες σε παρακαλώ ειλικρινά στο λέω με όλη την καλή διάθεση χωρίς παρεξήγηση φροντοζες όπως είπε και ο φίλος Moutralewn χρειάζεσαι απο 500 λίτρα και το επιθυμητό θα ήταν να είχαμε μεγάλο μήκος ενυδρείου για να μπορούν να κολυμπούν ( όταν φυσικά κολυμπούν ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι φίλε παρεξηγήθηκα το ψάρι θα δοθεί προσωρινά την έχω!Σε καμιά 4 μέρες θα τη δώσω σε φίλο με 600 ενυδρείο!Αλίμονο!Απλά το είπα για να του πω ότι η δικιά μου είναι και με αυτά τα ψάρια καλά!Δηλαδή δεν είναι όλα τόσο δύσκολα όσο φαίνονται!Και όσο για τις συνθήκες νερού που είπες συμφωνώ αλλά δεν είναι όλα και τόσο αυστηρά!Από τότε που ασχολούμαι με τα ενυδρεία κατάλαβα ότι κάποια πράγματα είναι πολύ υπερβολικά!
|
|
|||
|
|||
![]()
5 χρονια προσωρινα?
Παράθεση:
Ενα ψαρι 35 εκ. να μεινει 16 εκ. σε 5 χρονια ειναι υπερβολη ε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωρινά στο ενυδρείο με τις άλλες κιχλίδες τόσα χρόνια είτανε μόνη της στο 125λιτρο!Μια χαρά ήτανε απλά δεν μεγάλωσε παραπάνω δεν πιστεύω να μην αρκούσαν τα 125!........... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή πόσα λίτρα εσύ λες ότι χρειάζεται 1 φροντόζα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειλικρινά δεν είχα σκοπό την παρεξήγηση και πιστεύω και ελπίζω να καταλάβεις τον τρόπο ( αν και ο γραπτός λόγος δεν είναι και ο καταλληλότερος ) πάντα και μόνο φιλικά Γιώργος ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
frontosa |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cyphotilapia frontosa | filoxenos | Tanganyika | 5 | 09-03-06 08:57 |
C. frontosa | rockulas | Tanganyika | 4 | 07-03-06 15:06 |
αγορα frontosa | BLUE BIMPWE | Tanganyika | 9 | 06-02-05 23:12 |
Taisma Frontosa | AlGOUR | Tanganyika | 8 | 19-01-05 15:09 |
πόσες frontosa | el00140 | Tanganyika | 5 | 07-03-04 02:03 |