|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θέμα επίσης είναι: Θα σου στείλει μόνο μια κούτα? Έχει ελάχιστο θέμα παραγγελίας?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Οι μεγάλες παραγγελίες ρε παιδιά σε πόσες μέρες έρχονται; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Filotas : 10-10-08 στις 10:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω στείλει εμαιλ για τα ελάχιστα όρια αν υπάρχουν και περιμένω απάντηση. Δεν πιστεύω όμως ότι θα υπάρχει όριο..από την στιγμή που τα πέρνεις λιανική...
|
|
||||
|
||||
![]()
Με αεροπλάνο σε 24 ώρες κατά μέσω όρο . Αν υπάρξει καθυστέρηση έστω και μισής μέρας τα μισά ψάρια είναι Off
|
|
|||
|
|||
![]()
Και σε μένα που ήρθαν σε 24 ώρες.... ήρθαν οριακά...
Με UPS. Αλλά έτσι όπως κοίταζα την αποστολή, πήγαν από Ιταλιά Γερμανία και μετά Ελλάδα και γι΄ αυτό ίσως ήρθαν οριακά...
|
||||
|
||||
![]()
Αρα ξεχνάμε το θέμα Μεταφορική μέσω ξηράς. Κρίμα θα μας συνέφερε πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νέα από το μαγαζί στην Ολλανδία.
Τhere is no minimum quantity of fishes. To calculate the maximum quantity of fishes. A tropheus we pack separately in a bag of approx 0.75kg. Depending of the boxsize we can put 30 bags of 0.5-0.75 kg (= approx 0.5 liter) in one box. We can put less fishes in one box but then the transporter calculates the volume of the box which is the same price as 15kgs. We have 3 sizes of bags. small size (0.5-0.75 kgs) for small or medium sized fishes which we pack separately (approx. 30 in a box) medium size (1kgs) for medium to large fishes packed separately (approx 20 in a box) large size (2-2.5 kgs ) for large fishes packed separately of approx. 8-12 small sized fishes packed together. (approx 6-8 in a box) Hope this will help. Best regards, Catharina |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εγινε ρε παιδια θα παραγγειλουμε?
Αντε και θελω 2-3 ψαρηδες απο εκει....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστή εισαγωγή ψαριών στο ενυδρείο | ΜΑΝΩΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 02-06-08 17:01 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |