|
|
|||
|
|||
![]()
¶λλη αίσθηση....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Που είσαι klaz με τα μαύρα χαρτονάκια σου ;
![]() Φίλε μου το ενυδρείο όντως δείχνει καλύτερο. Τι φωτισμό έχεις; Μέσα στα φίλτρα τι έχεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία!! Χαίρομαι γι αυτό!! Έχω μια λάμπα Τ8, αλλά δεν ξέρω πόσα watt είναι! Δεν γράφει και πάνω τίποτα... Θ' αλλαχθεί, όμως, όλο το σύστημα φωτισμού με δυο Τ5!! Όσο για το φίλτρο, τώρα έχω μόνο το σφουγγάρι της ΕΗΕΙΜ και αντιφώσφορο! Σε δυο μέρες θα προσθέσω και άνθρακα!
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω και κάτι άλλο που θέλω! Θα βάλω στο ενυδρείο μια γαρίδα-καθαριστή! Χρειάζεται καμιά ειδική "ρύθμιση" το ενυδρείο γι' αυτήν; Τι μπορώ να την ταϊζω;
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις ανετα να βαλεις εφοσον εχει χαμηλα νιτρικα ( < 10 ).
|
|||
|
|||
![]()
Θα τρώει flakes.
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα! Κατάλαβα... Ταμπλέτες τρώει, όπως οι πλακόστομοι κι οι αστακοί του γλυκού νερού; Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τα clown μου τα ταϊζω διάφορες τροφές όπως την βασική σε φυλλαράκι, αλλά και spirulina! Ποιά είναι η βασική τροφή τους;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές νέες φωτογραφίες... | Maverick | Bettas | 8 | 06-02-07 09:57 |
Μερικές Φωτογραφίες από το Ενυδρείο της Κρήτης | stat | Φωτογραφίες μελών | 2 | 23-12-06 22:59 |
60άρι κοινωνικό. | Nrgman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-06-06 17:49 |
Μερικές φωτογραφίες... | Maverick | Bettas | 7 | 16-01-06 00:31 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |