|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σευχαριστώ φίλε μου. θα χρειαστώ τη βοήθειά σας, καθώς οι διαστάσεις του ενυδρείου με δυσκολεύουν λιγάκι με το aquascape. σε λιγάκι ακολουθούν κι άλλες φωτό!!!
![]() ------------------------- η πρώτη ιδέα μου για την τοποθέτηση του ενός μικρότερου ξύλου ήταν αυτή: ![]() αλλά ακριβώς επειδή το φόκους ήθελα να είναι στα φυτάκια μου και όχι στις ρίζες, κατέληξα σε κάτι πιό διακρητικό: ![]() επίσης, μου περίσευε μία ρίζα, η οποία θα μπορούσε να κάμει και σπηλιά κατά αυτόν τον τρόπο, αλλά ακόμη δεν ξέρω αν θα μπεί ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dizio : 09-10-08 στις 18:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και σιγά σιγά που λέτε, άρχισαν τα πλατσουρίσματααααα!!!αγοράστηκαν για αρχή 13 απιονισμένα 4αλιτρα κ άρχισα το γέμισμα. μεγάλη συγκίνηση!!!
![]() τσουκου τσουκου λοιπόν: ![]() ![]() ![]() και μπήκαν και όλα μου τα φυτάκια από το παλιό,λιγάκι πρόχειρα... ![]() ![]() τώρα,για τη συντήρηση των φυτών, θα έπρεπε να έχω παραπάνω από 2 15άρες ψωρολαμπίτσες, γιαυτό και σκέφτηκα να ακουμπήσω προσωρινά το παλιό μου καπάκι,ώστε να μην χαλάσουν και τα φυτά!!!άρα σύνολο, έχω 5 τ8 των 15 βαττ έκαστη!!!(οι άσπρες πετρούλες που βλέπετε είναι γιατί ο κορμός άρχισε ξαφνικά να επιπλέει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και οι νεότερες φωτό του ενυδρείου μου είναι αυτές(με κάτι φυτάκια πρόχειρα σκαλωμένα στην κορυφή του μεγάλου ξύλου,τα οποία είναι για χάρισμα!!!!)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() έχουνε μπεί ήδη 2 μπουκάλες DIY CO2,μια 4λτ και μία 2λτ!!! ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!τί άλλα φυτά να βάλω, πώς να τα βάλω,να αλλάξω κάτι στις ρίζες?καμιά πρόταση?κανένας που προσφέρεται για κλαδέματα??? |
|
|||
|
|||
![]()
Αν βλεπω καλα στις πρωτες φωτο, τοπθετησες το ξυλο κατω και μετα εβαλες υποστρωμα και χαλικι?
Αν ειναι ετσι, αν για καποιο λογο μετακινησεις το ξυλο, θα σου περασει αρκετο υποστρωμα στη στηλη νερου, προσεξε το. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόόόόόόόν. θα ήθελα φίλοι μου συνενυδρειόφιλοι να με βοηθήσετε με κάποια προβληματάκια που αντιμετωπίζω, όσον αφορά το νέο μου ενυδρειάκι...για την περίσταση έχω βγάλει και ορισμένες φωτό....
για αρχή θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αναγνώριση του φυτού αυτού.το πήρα από ένα συνοικειακό πετ σοπ, το οποίο δεν εξειδικεύεται και πολ΄λυ στα φυτά, άρα και δεν ξέρει περί τίνος πρόκιται. είδα τιμούλα 4.50¤ και το τσάκωσα.γιαααα δείτε: ![]() το άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, έχει να κάνει με την αξιοποίηση του λίγο σκιερού μέρους που δημιουρφείται από το μεγάλο ξύλο αριστερά...θα μπορούσα να βάλω εκεί κάποιο φυτό, το οποίο θα ευδοκιμήσει???όταν θα μπούνε οι τ5 θα καλύπτουν και εκείνη την περιοχή????τί θα μπορούσα να κάνω??? και φωτό από την λεγάμενη περιοχή: ![]() σας παραθέτω και μερικές γενικές φωτό, να εμπνεύσω να μου δώσετε ιδέες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και η γενική με τα έξτρα φίλτρα εκτός: ![]() ...αυτά |
|
||||
|
||||
![]()
Το φυτό είναι Ludwigia repens.
Kαι όσο για το σκοτεινό σημείο αν θες να βάλεις κάτι, μία ανούμπια θα είναι ok. ΥΓ. Ωραία προσπάθεια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY κύβος 25x25x25 | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 30-06-08 18:43 |
υπαρχει κανεις με 120λτ του καρφουρ | ksifias | Nano Reef | 12 | 06-11-07 13:03 |
πήρα χτες ένα 120λτ από το carrefour | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-05-07 19:38 |
Προτάσεις για Εξ. φίλτρο σε 120λτ. | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 22-02-06 16:16 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |