|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! φιλε χοντρε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για τις συμβουλες σου!!!! χαιρομαι που μου ειπες καποια πραγματα , και θα τα κοιταξω να δω πως θα ειναι...
οσο για την πετρα ισως εχεις δικιο, αν και δεν μου καθεται ασχημα ισως βαλω κατι μος που θα μου στειλουν για να γινουν γρασιδι... κατι φυτα που μου εστειλαν ηταν χαλια και δεν τα εβαλα, και το μαγαζι θα μου τα ξαναστειλει... οποτε μολις ερθουν θα κανω τις οποιες αλλαγες, θα βαλω και το φως και θα ανεβασω φωτο να μου ξαναπεις γνωμες... σας ευχαριστω ολους...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
96 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 04-10-08 08:20 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |