|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() είμαι ανοιχτός όμως και σε άλλες προτάσεις... επίσης, λέω να κοιτάξω τι μπορώ να βάλω από απιστογράματα...ας τελειώσει πρώτα με το καλό ![]() μπαταρία δεν άλλαξα, το σίγουρο όμως είναι ότι θα του αλλάξω τα φώτα ![]() σκέφτομαι να φτιάξω ένα καπάκι νέο-style ![]() ![]() ![]() το απόγευμα θα υπάρξει και περαιτέρω update ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με τα πολλά και με τα λίγα που λέτε...ήρθε η λυπηρή στιγμή να αποχωρηστώ το συμπαθητικό μου μικρό 60άρι, για να μπεί στη θέση του το μεγαλύτερο
![]() γιαυτό και άρχισα να το αδειάζω: ![]() τα ψαράκια και τα φυτά μεταφέρθηκαν στον κουβά,όπως και το φίλτρο για να μην χαθεί η βιολογία: ![]() το 60αράκι είναι πλέον παρελθόν ![]() ![]() ![]() η καινούρια ενυδρειάρα μπήκε τελικά στη θέση της. και άρχισαν οι πρόβες του μεγάλου ξύλου. το μόνο τεχνικό προβληματάκι που προέκυψε ήταν και είναι το ότι δεν ανοίγει καλά η πόρτα....δε γ@@@μις. χαλάλι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και η ζωή συννεχίζεται. χάρη στην ευγενική χορηγία του νεοκλή(μιά μεγάλη ποσότητα λεπτόκοκου χαλαζία, φυσικού χρώματος) και μόλις μπήκανε κάτι λεφτάκια στην τσέπη, έγιναν τα πρώτα βήματα για το στήσιμο. αγόρασα ένα μικρό κουτί Complete Substrate της Tetra, και το άπλωσα ομοιόμορφα στον πυθμένα του ενυδρείου μου, κοντά στα 2cm πάχος και από πάνω απλώθηκε το χαλίκι για άλλα 5cm(neoklis,περίσσεψε ρε φίλε κιόλας και έριξα με τη σέσουλα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή συνέχεια με το στήσιμο!
Περιμένουμε φωτογραφίες από το τελικό αποτέλεσμα! |
|
||||
|
||||
![]()
Σευχαριστώ φίλε μου. θα χρειαστώ τη βοήθειά σας, καθώς οι διαστάσεις του ενυδρείου με δυσκολεύουν λιγάκι με το aquascape. σε λιγάκι ακολουθούν κι άλλες φωτό!!!
![]() ------------------------- η πρώτη ιδέα μου για την τοποθέτηση του ενός μικρότερου ξύλου ήταν αυτή: ![]() αλλά ακριβώς επειδή το φόκους ήθελα να είναι στα φυτάκια μου και όχι στις ρίζες, κατέληξα σε κάτι πιό διακρητικό: ![]() επίσης, μου περίσευε μία ρίζα, η οποία θα μπορούσε να κάμει και σπηλιά κατά αυτόν τον τρόπο, αλλά ακόμη δεν ξέρω αν θα μπεί ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dizio : 09-10-08 στις 18:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και σιγά σιγά που λέτε, άρχισαν τα πλατσουρίσματααααα!!!αγοράστηκαν για αρχή 13 απιονισμένα 4αλιτρα κ άρχισα το γέμισμα. μεγάλη συγκίνηση!!!
![]() τσουκου τσουκου λοιπόν: ![]() ![]() ![]() και μπήκαν και όλα μου τα φυτάκια από το παλιό,λιγάκι πρόχειρα... ![]() ![]() τώρα,για τη συντήρηση των φυτών, θα έπρεπε να έχω παραπάνω από 2 15άρες ψωρολαμπίτσες, γιαυτό και σκέφτηκα να ακουμπήσω προσωρινά το παλιό μου καπάκι,ώστε να μην χαλάσουν και τα φυτά!!!άρα σύνολο, έχω 5 τ8 των 15 βαττ έκαστη!!!(οι άσπρες πετρούλες που βλέπετε είναι γιατί ο κορμός άρχισε ξαφνικά να επιπλέει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και οι νεότερες φωτό του ενυδρείου μου είναι αυτές(με κάτι φυτάκια πρόχειρα σκαλωμένα στην κορυφή του μεγάλου ξύλου,τα οποία είναι για χάρισμα!!!!)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() έχουνε μπεί ήδη 2 μπουκάλες DIY CO2,μια 4λτ και μία 2λτ!!! ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!τί άλλα φυτά να βάλω, πώς να τα βάλω,να αλλάξω κάτι στις ρίζες?καμιά πρόταση?κανένας που προσφέρεται για κλαδέματα??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY κύβος 25x25x25 | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 30-06-08 18:43 |
υπαρχει κανεις με 120λτ του καρφουρ | ksifias | Nano Reef | 12 | 06-11-07 13:03 |
πήρα χτες ένα 120λτ από το carrefour | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-05-07 19:38 |
Προτάσεις για Εξ. φίλτρο σε 120λτ. | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 22-02-06 16:16 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |