|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι ειναι αυτο το bacterial bloom?? Αεραντλια εχω και το μοναδικο φυτο που εχω ειναι μια ανουμπια! Τι ενεργειες χρειαζεται να κανω?? ------------------------- Σημερα μου ψοφησε και ο synodontis !!! Ελεος θα τρελαθω!!Χανω 1 ψαρι την ημερα!! Πειτε μου ρε παιδια τι να κανω?? Να δοκιμασω κανα φαρμακο και τι?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gtsia : 09-10-08 στις 16:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φάρμακο χωρίς να έχεις διαγνώσει την ασθένεια (αν μιλάμε για ασθένεια) ποιο??
Εγώ θα πρότεινα μια μεγάλη αλλαγή νερού (με αντιχλώριο κλπ) και προσοχή στις συνθήκες και τις συμπεριφορές, ίσως και άνθρακας στο φίλτρο σε περίπτωση που έχει πέσει τίποτα μέσα στο ενυδρείο και δεν το έχεις πάρει είδηση.
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαξα προχθες λιγο παραπανω απο το 50% κατι που μου ειπαν στο pet shop ηταν μεγα λαθος!!
Στο φιλτρο μεσα εχω substrant pro!! Να βαλω και ανθρακα δηλαδη να δοκιμασω?? |
|
||||
|
||||
![]()
Τον άνθρακα τον πρότεινα για την περίπτωση που σου έχει πέσει κάτι μέσα στο ενυδρείο
χωρίς να το πάρεις είδηση.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! αν και εκανες αλλαγες νερου λογικα δεν θα εχεις ΝΟ2, ΝΟ3 και αμμωνια....
αλλα επιδη ειδα οτι μετρας με στικ και εχεις ΝΟ3 10-20 αν τα στικ μετρανε λαθος ισως ειχες πολυ ΝΟ3 και αμμωνια...( πολλα ψαρια σε μικρο ενυδρειο) δεν περνεις υγρα τεστ να εισαι σιγουρος...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θανατος ψαριων | docrx8 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 05-05-08 16:56 |
ξαφνικος θανατος ψαριων | Μικρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-03-07 09:29 |
θανατος ψαριων | tolis_1234 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 15-03-05 23:22 |
Ξαφνικος θανατος κριμπενσις | Mitsos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 05-04-03 15:13 |
ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!! | ASCCO1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 29-01-03 14:19 |