|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Η γκαπίνα μου εξακολουθεί να ειναι πολυ φουσκωμένη και καθόλου ευκίνητη! Για πόσο καιρό θα είναι έτσι? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν θα παρουσιασουν εμεσως αλλα σε βαθος χρονο... πρεπει να αποφασισεις τι θελεις να κρατησεις..
|
|||
|
|||
![]()
Μην τρελαινομαστε, τα ντανιο και τα γκουραμι ζουν σε μεγαλο ευρος νερων της Ασιας που δεν ειναι οξινα και μαλακά, και απο καθε αποψη (παραμετρων και κοινωνικη) μπορουν να ζησουν με γκαπι. Δεν μ αρεσει καθολου η ιδεα να βαζω μαζι ψαρια απο διαφορετικες περιοχες, αλλά ετερον εκατερον.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() cool. Δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι φτανει να ειναι ειρηνικα τα ψαρια για να ειναι "ταιριαστα", γι'αυτο ποσταρα. Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το απόγευμα βρήκα τη γκαπίνα μου λιγότερο φουσκωμένη αλλά πεθαμένη.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λυπαμαι για την απωλεια σου
Η γκαπυνα σου πεθανε απο ταλαιπωρια (πιθανολογω) Τα κομματια που λειπουν τα τσιμπησαν μετεπειτα τα αλλα ψαρακια Κρατα τα γκουραμακια με τα ντανιο και τα ρεντ ειναι μια χαρα ....και πριν καλα ηταν ...ας μην ειμαστε πια τοσο υπερβολικοι Συνεχιζε και φροντιζε το ενυδρειο σου καθαριζε τα σφουγγαρακια σου με το νερο που εχεις βγαλει απο το ενυδρειο σου αλλα μη ξεπλενεις το βιολογικο υλικο (αν δεν εχεις βαλε ) Τα νταρφ γκουραμι ειναι υπεροχα ψαρακια τα εχεις ζευγαρακι ?? Καλη συνεχεια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halvas69 : 08-10-08 στις 21:41 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον. Τα γκουραμακια οντως ειναι πολυ όμορφα και ειναι και τα αγαπημενα μου. Ομως δεν ξέρω αν είναι ζευγαράκι, δε ξέρω πως τα ξεχωρίζουνε
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι έγκυος ; | heiko27 | Ζωοτόκα | 4 | 31-08-06 02:03 |
έγκυος cory paleatus? | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 11-02-06 21:04 |
τρομοκρατημένη έγκυος labido sp. yellow! | pavloukos | Malawi | 24 | 29-07-04 13:55 |
Rosy barb έγκυος ή αρρωστη;;; | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-03-04 11:36 |
Aναγνώριση έγκυου guppy | pavloukos | Ζωοτόκα | 14 | 07-02-03 23:26 |