|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω θερμόμετρο και η θερμοκρασία είναι 24-25βαθμοί.Φυτά δεν ξέρω είδος αλλά θα βάλω φωτο σε λίγ
------------------------- Το μόνο πρόβλημα είναι με τα σαλιγγάρια που δεν βρίσκω καβούκι πουθενά.
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 03-10-08 στις 16:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατεψυγμένα γεμιστά σαλιγκάρια. Η συσκευασία έχει μέσα γύρω στα 10-15 και είναι σε ένα ταψάκι απο αλουμίνιο. Πήγαινε και αποκλείεται να μην βρείς.
|
||||
|
||||
![]()
Και για τις ώρες που ήταν κομένο όχι, αλλά αν είχαν ξεκινήσει να δημιουργούντε κάποιες αποικίες ίσως να έχουν μειωθεί. (βέβαια ποιο πριν λες οτι μέτρησες ΝΟ2)
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν εδω και καμμιαμέρα παρατηρώ στην άμμο ενα μαύρο πράγμα να κινείτε.Δεν είναι τίποτα ζωντανό αλλα σαν να έχει πίξει τονερο και ακριβώς απο κάτω του η άμμος έχει μαυρίσει.Μηπως να την καθαρίσω γιατί εχουν μύνει υπολίματα τροφής και έχει γινει πολύχρομη σε 1-2 μεριες.Ακομα πήρα πέτρες.Όποτε προλάβω θα σας δείξω φωτο
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα προτιμούσα να το αφήσεις έτσι... φυτεμένο!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν προλάβαινα να σας πω για την εξέλιξη του στρωσίματος.Τώρα που δεν έχω αλλα τρεξίματα(εκτός απο γυμναστήριο) θα σας πω οτι:το ενυδρείο έχει γύρω στο 3αμμωνία.Ακόμα έχω τις πέτρες γυρω στα 10κιλά.Ελεγα στην αρχή να το ξέστηνα και αφου έβαζα συλικόνη στην πλάτη και τα πλαινά να έριχνα αμμο και να κόλαγα πέτρες.Βεβαια θα ηταν πολυ κουραστικό παλι απο την αρχή και γι'αυτό δεν το επιχειρισα.Στο ενυδρείο στον αφρό(πανω πανω)εορούνται κάτι σωματίδια σαν (φούσκες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mπράβο βρε westie.
Πολύ ωραίο γίνεται. Από ότι είδα πήρες και φίλτρο? Τώρα μένουν τα κέλυφη. Καλη συνέχεια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |