|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημερα!!! σε ευχαριστω!! ορεξη εχω... ![]() ![]() η ριζα που λες αν λες αυτη που ειναι δεξια ειναι λιγο διαγωνια και απο πισω της κρυβει τον εξωπλισμο... της εχω βαλει πανο moss και οταν αναπτηχθει θα δειξει ομορφα... θα δω αν γυρναει λιγο ακομα... πετρα θα βαλω αλλα αν βρω καποια να δενει με το ολο set up ![]() αυτη τη στιγμη εχω απο το αλλο ενυδρειο 1-2 anubies.... σκεφτομαι να την βαλω μαζι με μια πετρα στις ριζες του hydrocotyle leucocephala για να μην φιανονται ετσι αδεια τα κλαδια του στη βαση... τι λετε???
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! παιδια εχω κανει κατι σκεψεις και θελω να μου πειτε την γνωμη σας....
εκει που ειναι το κοκκινος βελος σκεφτομαι να βαλω καμια πετρα... εκει που ειναι το μπλε βελος ( πισω απο το ξυλο ) σκεφτομαι να βαλω κανενα φυτο με μακρυα πλουσια φυλλα και εκει που ειναι το κιτρινο βελος να εβαζα μια μικρη πετρα με καμια βαλισνερια για να μην φενονται οι αδειοι κορμοι... τι λετε???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανενα φυτο εκει βαλε (java fern), πετρα δεν χρειαζεται.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι... σας εχω ζαλισει μαλλον αλλα ειμαι πρωταρης και ρωταω...
![]() απο χθες το ενυδρειο φυτευτηκε και τα φωτα τα αναβω 6 ωρες καθε μερα και σταδιακα θα ανεβενω.... καλα ειναι ετσι??? απο λιπασμα ειμαι με το υποστρωμα... πρεπει να ριχνω κανενα υγρο λιπασμα και ποιο θα μου λεγατε?? για co2 πρεπει να ξεκινησω τωρα η πιο πισω??? σας ευχαριστω!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Και καλή αρχή!
(ελπίζω τουλάχιστον να σε αποζημιώνει και να σε ηρεμεί από τις ατυχίες που διάβαζα στο άλλο σου ποστ, και που με στενοχώρησαν κι εμένα) Τίποτα απολύτως από λίπασμα για την ώρα.. Θα αρχίσουν να στο ζητάνε από μόνα τους τα φυτά.. Μή σου πώ να βάλεις και λίγο κερατόφυλλο, να ρουφάει θρεπτικά, γιατί το πρώτο διάστημα τα θρεπτικά συστατικά που απελευθερώνονται από το υπόστρωμα είναι πολλά, και τα φυτά δε θα έχουν προσαρμοστεί με τη μία για να μπορούν να τα τραβάνε.. (έχει ένα σχετικό άρθρο και στο site του κ. Τσάμη) Όσο για το CO2, ξεκίνα από τώρα, ναι.. DIY θα φτιάξεις, ή κατευθείαν σε μπουκάλα?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε αστα με το αλλο ποστ... ο διαολος με εβαλε να το κανω... ![]() ![]() για το co2 θα φτιαξω diy τωρα και οταν μπορεσω λεω να παρω μια μπουκαλα... κερατοφυλλο θα βαλω αλλα το υποστρωμα που ειναι βαθυα, βγαινει τοσο πολυ?? η egeria που εβαλα, δεν τραβαει και αυτη???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στα φυτα | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-08-07 00:07 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |