|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() POURITANE, σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτός.
Στις 2 πρώτες φαίνεται ο ένας από τους "καμπούρηδες". Στην 3η ο 3ος αρσενικός που είναι σχετικά πιο "ίσιος". Στην 4η (πολυ θολή) μια από τις 3 αρχικές θηλυκές (σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κιόλας) και στην 5η για σύγκριση μια από τις νέες αφίξεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O πρωτος σου κανει μια καμπυρα οπως λες. Ο 3ος δειχνει οκ. Τι να πω.. ας μιλησουν οι εμπειροτεροι για το αν ειναι γεννετικο ή ενδοπαρασιτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θολό νερό από τι είναι? Μήπως οι συνθήκες δεν είναι σωστές?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έτσι τα παρέλαβα πριν ένα μήνα, μέσα στη γυάλα ανάμεσα σε κάτι πλαστικά φυτά που έβγαλα για να βάλω κάποια κομματάκια κερατόφυλλου. Αλλά πολύ σύντομα θα αλλάξει η ζωή τους. Ελπίζω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε μετά πως να μην έχουμε θέματα με δυσμορφίες???
|
||||
|
||||
![]()
Αν και θολες οι φωτο .Δεν ειδα κανενα προβλημα εγω στα ψαρια απο το λιγο που διακρινω. και τα χρωματα φαινονται πολυ καλα και οι ουρες ειναι αρτιμελης οσο για την διαπλαση τον αρσενικων θεωρω οτι ειναι μια χαρα.
καθαροτερες φωτογραφιες = ποιο ξεκαθαρες απαντησεις
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο 80αλιτρο με Guppies και απορίες!! | kostasthess_ | Ζωοτόκα | 16 | 30-09-07 14:34 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
¶λλα προιόντα σε άλλες χώρες | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-06-07 13:36 |
απλές χαζές ερωτήσεις ... | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-12-06 00:26 |
Τριχοειδής άλγη:τρόποι αντιμετώπισης και άλλες ερωτήσεις... | GIWRGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 31-03-05 22:03 |