Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Νότιος Αμερική > Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής

Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #11  
Παλιά 30-09-08, 18:36
Το avatar του χρήστη Kostas G.
Kostas G. Ο χρήστης Kostas G. δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator
 
Εγγραφή: 08-09-2003
Περιοχή: Γλυφάδα
Μηνύματα: 2.793
Προεπιλογή

Ας δούμε τι υπάρχει τώρα κάτω από το ενυδρειο,μέσα στη βάση του...Ανοίγουμε τις πόρτες από το δεξί τμήμα της βάσης και...να τι βλέπουμε!




Όπως βλέπετε,έχω εγκαταστήσει αρκετά πραγματάκια μέσα στη βάση!Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν τον χώρο μεταξύ της δεξαμενής προετοιμασίας νερού(δεξιά) και του sump(τέρμα αριστερά) που είναι γεμάτο εξοπλισμό και με περισσότερο που θα εγκατασταθεί σύντομα...Έχω σχεδόν εγκαταστήσει το Lifegurad Fluidized Bed Filter(FB600) που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το μεσσαίο κάθετο σίδερο της βάσης και την παροχή νερού που όμως της λείπουν μερικά εξαρτήματα για να μπορώ να χρησιμοποιώ και τις 2 παροχές λόγω περιορισμένου χώρου...Επίσης έχω εγκαταστήσει τα Iks switch outlets(τα άσπρα πολύμπριζα που φαίνοται),τους drivers των Tunze turbelle electronic pump(τα μεταλλικά κουτιά τέρμα δεξιά...)και ένα πολύμπριζο 6 υποδοχών τηςLegrand με προστασία από υψηλή τάση...Και μαντέξτε,κατάφερα να χρησιμοποιήσω την μπρίζα που βρίσκεται πίσω από το 2μετρο!!!Τα φις της Legrand είναι λίγο πιο λεπτά από τα συνηθισμένα όταν είναι μαζεμμένα(έχουν ένα πλαστικό ημικύκλιο που το ανοίγεις κανονικά για να βγάλεις το φις από τη μπρίζα με ευκολία)και μόλις που περνάνε από το πιο στενό μέρος που είναι το περίγραμμα της υποδοχής!!!! Φυσικά με το που πέρασε το δικό μου,μπήκε μια χαρά στη θέση του μετά Έτσι από αυτό το πολύμπριζο παίρνουν ρεύμα όλα τα επιμέρουν πολύμπρια...Οι αντλίες Tunze turbelle electronic έχουν το δικό τους πολύμπριζο που βρίσκεται δεξιά και πάνω από τη δεξαμενή προετοιμασίας νερού...Δεν φαίνεται και δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτό χωρίς να τραβηχτεί έξω η δεξαμενή προετοιμασίας νερού...Στο μικρό κενό μεταξύ της δεξαμενής αυτής και της πλαινής μελαμίνης,βρίσκονται και οι μετασχηματιστές των αντλειών...Γίνεται πλήρης αξιοποίηση του διαξέσιμου χώρου!!!






__________________
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! mios Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού 29 23-03-07 20:41
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) Kostas G. Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής 4 11-02-07 14:51
Νέο στήσιμο ενυδρείου CASPER Γλυκό νερό - Γενικά 32 23-03-06 17:19
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank silveraro DIY . Φτιάχτο μόνος σου 5 13-07-05 10:39
Στήσιμο Νεου Ενδρείου Filippos Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά 6 20-03-04 01:31

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:37.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,18609 seconds with 13 queries