|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικά τα ασύμμετρα ξύλα έχουν κάνει για τα καλά την επανάσταση τους !
![]() Ξεκινάς με καλές προοπτικές κατά την γνώμη μου .. ¶ν ήμουν στην θέση σου θα έντυνα το μεγαλύτερο μέρος των ξύλων δεξιά με java moss και θα την άφηνα να απλωθεί .... Θα δείξει υπέροχο .... ![]() Καλή συνέχεια και κράτα μας ενήμερους με φωτογραφίες ..
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ξυλα..ξεκινα να δημιουργεις!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία τα ξύλα, ωραίο το στήσιμο (κρύψιμο εξοπλισμού και χώρος αριστερά για κολύμπι) ωραία και η ιδέα του crazyio για moss. Καλή συνέχεια...
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ξυλα!!!Εαν κανεις και αυτο που προτεινει ο crazyio θα δειξει πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!!
Περιμενουμε την συνεχεια ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και ευχομαι να πετυχω αυτο που εχω στο μυαλο μου...
java moss δεν εχω αυτη τη στιγμη... και για να ξερετε να τι φυτα μου ηρθαν σημερα!!!! 1 x hydrocotyle leucocophala 1 x hygrophilia difformis subm 2 x lilaleopsis mayritiana 2 x vasicularia dybyana por 1 x taxiphyllum spec pad πιο κατω βλεπετε στις πρωτες φωτο το ενυδρειο αφου εχει μπει το υποστρωμα και το χαλικι... και στις αλλες 2 το ενυδρειο αφου εχει μπει το (πολυυυ) μπολι... ![]() οτι αποψεις και γνωμες δεκτες και σας ευχαριστω!!!! οσο για το χωρο για κολυμπι που ειπε καποιος απλα να σας πω οτι το ενυδρειο θα εχει κατοικους γαριδες.... και ισως αλλα δεν νομιζω κανενα κοπαδακι νεον...
|
||||
|
||||
![]()
σορυ ξεχασα τις φωτο... χιχιχιχι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να και η αλλη...
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικό ξύλο. Η vesicularia και το taxiphyllum είναι και τα δυο Moss. Ισως ο προμηθευτής σου να εννοεί δυο διαφορετικά είδη αλλά στην ουσία είναι το ίδιο. Η ιδέα να βάλεις moss στο ξύλο είναι ωραία αλλά έχε υπόψη σου ότι θα πρέπει να είσαι με το ψαλιδάκι στο χέρι όλη την ώρα. Αμα σου ξεφύγει γεμίσζει φίλτρα κτλ και δεν είναι και το καλύτερο. Όσο για το lilaleopsis mayritiana απαιτεί δυνατό φωτισμό για να μπορέσει να στρωθεί σα γρασίδι, οπότε κανόνισε τι θα κάνεις με τις λάμπες σου. Καλή επιτυχία.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι!!! σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και ευχομαι να μπορεσω να φτιαξω κατι ομορφο...
η αληθεια ειναι οτι τωρα στο στησιμο των φυτων μου φενετε βουνο βλεποντας ολους τους δικους σας κηπους.... για να δουμε τι θα καταφερω... σας ευχαριστω για την βοηθεια σας...
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! μολις τελειωσα το φυτεμα...
σας ανεβαζω μια φωτο να παρετε μια ιδεα αλλα δεν ξερω σιγουρα αν ειναι το τελειωτικο... θελω να το επεξεργαστω λιγε μερες με το ματια μου και να ακουσω την γνωμη σας... το τελικο χαλικακι δεν εχει μπει ακομα... θα μπει μολις ειναι ετοιμο οριστικα... ![]() ![]() το φιλτρακι που φενετε θα φυγει, ειναι βοηθητικα εκει με ενυδρειακο υαλοβαμβακα για να καθαρισει το νερο... ![]() ![]() περιμενω τα σχολια σας... οχι τοσο για τα φυτα γιατι δεν ηταν σε καλη κατασταση και το ξερω... σας ευχαριστω!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στα φυτα | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-08-07 00:07 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |