|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο !! έγινε πολύ όμορφο το ενυδρείο !!
Μια λεπτομέρεια όμως .. στο φίλτρο δεξιά έχεις βάλει ανάποδα τον σωλήνα του φίλτρου με αποτέλεσμα η εισαγωγή του να είναι ψηλά ... ![]() αναποδογύρισε τον ώστε η εισαγωγή να έρθει χαμηλά και έτσι δεν θα φαίνεται τόσο πολύ καθώς και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο το καλοκαίρι που θα φύγεις για διακοπές πως δεν θα σου κατέβει η στάθμη πολύ χαμηλά και θα ρουφάει ... αέρα ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά φιλε Raven δεν θα σου πω τίποτε γιατι απότι βλέπω το ενυδρείο θα γίνει πολύ όμορφο και πιστεύω πως έχεις και τις γνώσεις και το μεράκι πλέον για να το κάνεις σούπερ .ΥΓ τα ξυλαράκια είναι όλα τα λεφτα .Καλή συνέχεια φίλε μου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τότε ..
αν σε βολεύει εσένα έτσι εμένα μου περισσεύει .. Όπως και να έχει έχεις φτιάξει ένα όμορφο ενυδρείο και είναι κρίμα να του χαλάνε την αισθητική λεπτομέρειες που μπορούν να διορθωθούν ή να καλυφθούν .. βούρ για ένα καινούργιο μπαστουνάκι ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορέσεις βγάλε μία φωτογραφία με φόντο ένα άσπρο χαρτί και όλα τα φώτα αναμένα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο
![]() ![]() Τα ξυλα και η αμμος του δινουν αμετρητες προοπτικες για κατι 'Αριστο, οπου αλφα ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Τα φυτα σπεσιαλ και διαλεχτα ![]() Τωρα με την μπουκαλα θα κανεις παπαδες, θα χρειαστεις ομως και εντατικοτερη λιπανση ![]() ΥΓ:Ποτε θα κανονισουμε για καφεδακο να σου φερω και καποια ωραια κλαδεματα? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Tags |
300λιτρα, πετρες, ξυλα, στησιμο, διακοσμηση |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διακοσμηση | zhta47 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 17-06-08 15:53 |
διακοσμηση-αναζητηση | joys | Malawi | 12 | 29-10-07 23:39 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 13-05-07 09:36 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-05-07 15:29 |
Διακοσμηση ενυδρείου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 13-04-04 00:41 |