|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() στην πρωτη φωτογραφια φαινεται ενας απροσμενος επισκεπτης που εχω ο οποιος πριν 1 1/2 μηνα ηταν κιτρινος ακριβως οπως τα labido και ξαφνικα εγινε ετσι. ![]() ![]() ![]() στην δευτερη φωτο φαινεται τι θα γινοταν αν δεν υπηρχε η σιλικονη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
είναι πεντακάθαρο και είναι labido - hongi ...
Είναι πανέμορφο ψάρι ..... μπορεί να κυνηγάει αλλά δεν πιστεύω να σου σκοτώσει κανένα ..
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κι απο εμενα!!! το ενυδρειο ειναι πολυ ομορφο και με πολλες πετρες οπως πρεπει...
για την σιλικονη το εχουμε πει, κι οποιος δεν βαζει θα καταλαβει μετα... οσο για το ladibo fongi ειναι πενεμορφο και τρομερα ενδιαφερον ψαρι... κυνηγαει επιδη αν ειδα καλα ειναι αρσενικο... παντος επιδη εχω κι εγω στο ενυρδειο μου αν μπορεις βρες και φτιαξε ενα χαρεμακι, θα τρελαθεις με την παρτη τους... μακαρι να ειμουν κοντα να στο επερνα... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |