|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντε καλη αρχη και καλοριζικο ! Κι εγω τωρα ξεκινησα με το καινουριο μου και καθομαι και το χαζευω με τις ωρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο...κοιτα να το κανεις ακομα καλυτερο..
|
||||
|
||||
![]()
Ευχομαι να μην σου ξανα τυχει κανενα παρομοιο κακο!!!
Καλη συνεχεια!!!Τα σκαλαρια ειναι κουκλια!!! ![]() Υ.Σ. Βαλε βαλισνερια για φοντο πισω ,πιστευω θα δειξει ακομα πιο πολυ ομορφο...
|
||||
|
||||
![]()
πολυ αδειο μου φαινεται, βαλε κανενα φυτο μεσα. Καλη αρχη
|
|||
|
|||
![]()
βαλε φυτο να πρασινισει κ ανεβασε φωτο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο φίλοι το στήσαμε μαζί με το Γιώργο λόγω ατυχίας στο παλιο, είναι μιας εβδομάδας (το φίλτρο δούλευε σε κουβα μαζί με τα ψάρια και ορισμένα φυτά,τα υπόλοιπα που είχε απο το παλιο χάλασαν,γιατι το νέο στήσιμο έγινε μετα απο καμμια 10αρια μέρες).Τα φυτά που μπήκαν είναι λίγη Java mοss πάνω σε ξύλα ,2 εχινόδοροι και 5-6 ρίζες blyxa japonica,φυτά θα μπουν μερικά έυκολα ακόμη λόγω φωτισμου(περιορισμένος αυτή την στιγμή μεχρι να μπουν νέες Τ5) οπότε και θα προχωρίσουμε και σε αναβάθμιση φυτών και ψαριών.Υπάρχει και παροχή CO2 και λίπανση γίνεται φειδωλά με λιπάσματα της SEACHEM.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶δειο ξε-άδειο μιά χαρά είναι για το ξεκίνημα.
Με το καλό αναμένουμε την εξέλιξη του. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|